Neler Yeni

Anakart ve İşlemcimi Kaça Satabilirim???

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Yeni PC alıcam bu yüzden bilgisyarımda gerçekten para edeceğini düşündüğüm 2 parça olan Anakart ve işlemcimi kaça Satabilirim acaba?

İşlemci: Ryzen 7 3800X

Anakart: BioStar X570GTA

Bünyamina

80+ Platinum
Sa Yeni PC alıcam bu yüzden bilgisyarımda gerçekten para edeceğini düşündüğüm 2 parça olan Anakart ve işlemcimi kaça Satabilirim acaba?

İşlemci: Ryzen 7 3800X

Anakart: BioStar X570GTA
Anakartının biosunu güncelle öyle sat. Yani 2.5k anakart 3k da işlemci olur diye düşünüyorum.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartının biosunu güncelle öyle sat. Yani 2.5k anakart 3k da işlemci olur diye düşünüyorum.
Hocam Sahibinden'de baktım İşlemcinin en ucuzu Şuan 3.700TL şuan zaten hatta geçen 3.5K ya vardı belliki satmış

Anakartda gelecek olursak Şuan Piyasada Çalışan Ve en ucuz versiyonu 3.5K zaten

Yani anakarta için söylediğiniz fiyat neysede İşlemciyi Öldürdünüz sanki hocam Zaten oyundan ziyade Render işlemcisi Ryzen 5 5600X'ten vs. Bile çok çok daha hızlı bir Render performansı var ve 16 çekirdekli zaten oyun performansınında düşük olmasının sebebi AMD'nin bilerek diğer zamanında yeni çıkan işlemcileri satmabilmek için güncelleme ile düzeltmemesi

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam Sahibinden'de baktım İşlemcinin en ucuzu Şuan 3.700TL şuan zaten hatta geçen 3.5K ya vardı belliki satmış

Anakartda gelecek olursak Şuan Piyasada Çalışan Ve en ucuz versiyonu 3.5K zaten

Yani anakarta için söylediğiniz fiyat neysede İşlemciyi Öldürdünüz sanki hocam Zaten oyundan ziyade Render işlemcisi Ryzen 5 5600X'ten vs. Bile çok çok daha hızlı bir Render performansı var ve 16 çekirdekli zaten oyun performansınında düşük olmasının sebebi AMD'nin bilerek diğer zamanında yeni çıkan işlemcileri satmabilmek için güncelleme ile düzeltmemesi
Sen nasıl istersen o fiyata koyabilirsin. Ben böyle düşündüm bu kadar araştırma yapmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom