Neler Yeni

Anakart ve Sıvı soğutma önersine ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt

AMD Ryzen 7 9800X3D bu işlemciyi alacağım ekran kartım RTX 3080.​

Bilgisayarımı güncellemeye karar verdim. Anakart konusunda yüksek faz bir anakart istiyorum ama anakarta çok para vermek istemiyorum. Fiyat performansa takık biriyim.
şuan aklımda bu kart var. Ayrıca Sıvı soğutma konusunda pek bilgim yok o konuda da f/p ürün varsa önerilerizi bekliyorum.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Murat

AMD Ryzen 7 9800X3D bu işlemciyi alacağım ekran kartım RTX 3080.​

Bilgisayarımı güncellemeye karar verdim. Anakart konusunda yüksek faz bir anakart istiyorum ama anakarta çok para vermek istemiyorum. Fiyat performansa takık biriyim.
şuan aklımda bu kart var. Ayrıca Sıvı soğutma konusunda pek bilgim yok o konuda da f/p ürün varsa önerilerizi bekliyorum.
Dediğin anakart %10 indirimle o 10 bine geliyor kesin alınır. 10 bine b850 en orta seviye kartı alıyosun.
Sıvı soğutma için birsürü seçenek var bütçeni bilmiyorum sıvı soğutma için ama
lcd ekranlı beyaz sıvı soğutmalar var. iyzico ile %15 indirim + 300 cashback alabilirsin. Lcd ekrana gerek yok dersen de
Bilindik markalardan bu modeller var

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sağol fiyat/performans olması öncelliğim sonra görüntüsüne bakarım. Sıvı soğutmalarda pompa rpm pompa bozulması cart curt bir ton mevzu var bu yolladığın modeller o konuda iyiler mi

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Murat
Çok sağol fiyat/performans olması öncelliğim sonra görüntüsüne bakarım. Sıvı soğutmalarda pompa rpm pompa bozulması cart curt bir ton mevzu var bu yolladığın modeller o konuda iyiler mi
Thermalright soğutma konusunda iyi marka. Gaming gen zaten ürünlete 2 yıl birebir değişik garantisi veriyor herhangi bir sorun yaşarsan değişim yaparsın.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Burak Çetin
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Burak Çetin
Bende bunu öneririm hocam soğutma performansı baya iyi ve fiyat olarakta gayet uygun.Enermaxta bilindik bir marka hakkında çok iyi yorumlar var bu soğutucunun araştırabilirsiniz
Bende arctic var baya iyi, şu an alacak olsam bunu alırdım heyecan aramaya gerek yok.

Top Bottom