Ahmet CAN DEMİR
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar ben macun yeniliyordum fakat işlemci mi takerken ezilme sesi geldi şuan çok kötüyüm nolur yardım edin 
Ezilme sesi geldi derken? İşlemci pinlere zarar mi? geldi.Arkadaşlar ben macun yeniliyordum fakat işlemci mi takerken ezilme sesi geldi şuan çok kötüyüm nolur yardım edin![]()
Şöyle işlemciyi takarken ezilme sesi geldi ama anakartın pinleri de sorun yok gibi gözüküyorEzilme sesi geldi derken? İşlemci pinlere zarar mi? geldi.
Çalışıp çalışmadığına bakmadın mi?Şöyle işlemciyi takarken ezilme sesi geldi ama anakartın pinleri de sorun yok gibi gözüküyor
Şöyle işlemciyi takarken ezilme sesi geldi ama anakartın pinleri de sorun yok gibi gözüküyor
Bilgisayar çalışıyor fakat ekran gelmiyoÇalışıp çalışmadığına bakmadın mi?
1155 anakart intel i5 3470 işlemci normal takar gibi taktım fakat biraz geri yada ileri yaktım ezilme sesi geldi sonrada ekran gelmediİşlemci ve anakart modeli nedir? Tam olarak işlemciyi nasıl montajladınız?
1155 anakart intel i5 3470 işlemci
Kral ekran gelse oynicamız ekran gelmiyorsıkıntısıız çalışıyormu ve oyunlarda sıkıntı varmı
Ben işlemciyi taktıktan sonra çıkarıp pinlere fln baktım yarın atabilirim anca müsait deilim bide 1 tane pinin üzerinde bile macun lekesi olsa hafiften çok hafiften o hata olurmuAnakarttan soğutucuyu çıkartıp işlemcinin fotoğrafını çekip atınız. İşlemci anakartta takılı kalsın.
bide 1 tane pinin üzerinde bile macun lekesi olsa hafiften çok hafiften o hata olurmu
Ben size yarın atsam fotoğrafını ve bide pin yaöulduysa onu düzeltme şansımız varmıOna net bir şey söyleyemeyiz.
Teşekkürler inşallah olur iyi geceler yarın görüşmek üzere yardımcı olduğunu, için teşekkür edermYarın foto atarsın bakarız. Pin yamulma sı çok kötü bir durum değil kırılmasın yeter, düzeltilebilir bir şey.