msi b550 m yerine msi b550 sayfasından chipset driver indirdim ve b550 m sayfasından indirdiğim chipset sürücünüz şu an indirdiğinizden güncel değil diyip hata veriyor ne yapabilirim teşekkürler
[/QU
Bios u sıfırlamsi b550 m yerine msi b550 sayfasından chipset driver indirdim ve b550 m sayfasından indirdiğim chipset sürücünüz şu an indirdiğinizden güncel değil diyip hata veriyor ne yapabilirim teşekkürler
teşekkür ederim şimdi fark ettim amd nin kendi sitesinde b550 m diye bir seçenek olmadığını gördümDostum sonundaki "M" takısının chipsetle bir alakası yok, doğru indirmişsin. Bu linkten en güncel B550 chipset sürücüsünü indir ve kur.
bunu indirip kurduktan sonra anakartla ilgili yapacağım diğer driver güncellemeleri nelerdirDostum sonundaki "M" takısının chipsetle bir alakası yok, doğru indirmişsin. Bu linkten en güncel B550 chipset sürücüsünü indir ve kur.
Kurmadıysan ekran kartı sürücüsünü kur, başka bir şeye gerek yok. Windows zaten LAN ve ses sürücülerini otomatik olarak kuruyor, isteğe bağlı olarak anakartın sitesinden indirebilirsin onları.bunu indirip kurduktan sonra anakartla ilgili yapacağım diğer driver güncellemeleri nelerdir
teşekkür ederimKurmadıysan ekran kartı sürücüsünü kur, başka bir şeye gerek yok. Windows zaten LAN ve ses sürücülerini otomatik olarak kuruyor, isteğe bağlı olarak anakartın sitesinden indirebilirsin onları.