Öneri Anakartı değiştirmeli miyim?

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
Ekran görüntüsü 2025-08-29 062032.webp

kuponla 3262 3 taksit oluyor 6 ay sonra ryzen 5 5600 takmak için almalı mıyım?
sıstem r5 5500 ekran kartı rx 6600 ana kart msi a320m

Alıntıyı görüntüle
kuponla 3262 3 taksit oluyor 6 ay sonra ryzen 5 5600 takmak için almalı mıyım?
sıstem r5 5500 ekran kartı rx 6600 ana kart msi a320m

Şuan ddr4 e yatırım yapmak bence gereksiz elindeki parçaları satıp üstüne bi miktar eklenip ddr5 7500f li bi hazır sisteme geçile bilir ama karar senin

Ddr5 e geçmeyi düşünmüyorum 6 ay sonra r5 5600 alacağım ankartın fiyat çok yükselmezse ikisini o zaman alırım
Şuan ddr4 e yatırım yapmak bence gereksiz elindeki parçaları satıp üstüne bi miktar eklenip ddr5 7500f li bi hazır sisteme geçile bilir ama karar senin
Aynı platformda yukseltme yapma ddr5 geçmek için harca bence
Hocam DDR 5 geçmiceksen hiç yükseltme paranı biriktir

DDR5 geçmek daha mantıklı ama karar senin
kanka bende bılıyomda ddr5 olsa ıyı olur malıyet artyor ayrıca sırf fifa oynayan bırıyım sadece fıfa ıcın o kadar malıyete gırmeme gerek yok bence ramlerı degısmem grek ddr5 anakart bakmam gerek falan derken malıyet artacak.Hesapla anakart r5 5600 ve DDR 5 16 gb ram

kanka bende bılıyomda ddr5 olsa ıyı olur malıyet artyor ayrıca sırf fifa oynayan bırıyım sadece fıfa ıcın o kadar malıyete gırmeme gerek yok bence ramlerı degısmem grek ddr5 anakart bakmam gerek falan derken malıyet artacak.Hesapla anakart r5 5600 ve DDR 5 16 gb ram
o zaman kal bu şekilde ddr4 de upgrade yap

DDR5e Geçmek için işlemciyi de değiştirmen lazım zaten.

o zaman kal bu şekilde ddr4 de upgrade yap
6 ay sonra ankartı ve r5600 mü alayım ddr4 olarak ? onu mu demek ıstedın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR5e Geçmek için işlemciyi de değiştirmen lazım zaten.
evet full masraf olacak bana fifa için zaten degmez benım amacım kucuk bı guncelleme 6 ay sonra fıyat armasın sımdıden alsam mı dıye soruyorum.Gordugun gıbı ankartım cok eskı model

6 ay sonra ankartı ve r5600 mü alayım ddr4 olarak ? onu mu demek ıstedın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet full masraf olacak bana fifa için zaten degmez benım amacım kucuk bı guncelleme 6 ay sonra fıyat armasın sımdıden alsam mı dıye soruyorum.Gordugun gıbı ankartım cok eskı model
n11 amazon bunlardan anakart işlemci alıyorsan 1 hafta bilemedin 10 gün içinde sistemi kur elinde patlar 6 ay bekletirsen.

Şuanki anakart 5600'ü rahatlıkla kaldırır overclock çift m2 desteği gibi özellikler lazım değilse hiç gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri