Yardım Anakartı garantiye gönderirken üzerinde parça unutmak 🤦‍♂️

Reaksiyon skoru
4,600
Merhaba arkadaşlar anakartı garantiye gönderirken işlemciyi ramleri m2 ssd leri sökmüştüm üzerinde farenin usb sini unutmuşum sorun olur mu geri gönderirler mi kaybolma ihtimali nedir ?
Kargo firmasına yetişmeye çalıştım kargoya verdikten bi yarım saat sonra ama yola çıkmış araç benden sonra

Merhaba arkadaşlar anakartı garantiye gönderirken işlemciyi ramleri m2 ssd leri sökmüştüm üzerinde farenin usb sini unutmuşum sorun olur mu geri gönderirler mi kaybolma ihtimali nedir ?
Kargo firmasına yetişmeye çalıştım kargoya verdikten bi yarım saat sonra ama yola çıkmış araç benden sonra
Hangi firmaya gönderdiyseniz irtibata geçin not dusulsun bununla ilgili

ben gigabyte'a anakartımı gönderirken üstünde m2 unutmuştum anakart değişimi yapıp kutunun yanına da m2 yi koymuşlardı sizinkine de bir şey olmaz muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,125
Üyeler
185,381
Son üye
Sentrk
Geri