Ryzen 5 5600 almak istiyorum şuanki kartım yurtdışında garantide (1600x) anakartın sitesinden uyumluluğu girdim ve sanırım uyumluluğu yok ne yapmam lazım bazı kişiler bios güncelleyince kullanabilirsin diye yazmıştı ama sitede farklı görünüyor
B450 serisinin çoğunda bios update ile 5000 serisi çalışıyor diye biliyorum veya üzerinde 5000 ready yazıyorsa gerek yok ama çoğunda yazmaz onun için siteden son sürüm biosu kurup kullanman gerekiyorRyzen 5 5600 almak istiyorum şuanki kartım yurtdışında garantide (1600x) anakartın sitesinden uyumluluğu girdim ve sanırım uyumluluğu yok ne yapmam lazım bazı kişiler bios güncelleyince kullanabilirsin diye yazmıştı ama sitede farklı görünüyor
İşlemci gelince yükseltmem lazımdestekler güncelle kullan
Garanti günceller sanırım BIOS'u. Ya da kargolanmadan sen talep edebilirsin.Ryzen 5 5600 almak istiyorum şuanki kartım yurtdışında garantide (1600x) anakartın sitesinden uyumluluğu girdim ve sanırım uyumluluğu yok ne yapmam lazım bazı kişiler bios güncelleyince kullanabilirsin diye yazmıştı ama sitede farklı görünüyor
Normalde B450 çipsetli anakartlar bios güncellemesi ile 5000 serisi destekler ama bu anakartın bioslarına baktığımda 5000 support yazmıyor. Zaten her B450'de çalışacak diye bir şey yok.Ryzen 5 5600 almak istiyorum şuanki kartım yurtdışında garantide (1600x) anakartın sitesinden uyumluluğu girdim ve sanırım uyumluluğu yok ne yapmam lazım bazı kişiler bios güncelleyince kullanabilirsin diye yazmıştı ama sitede farklı görünüyor
İşlemci geliyor anakart değilGaranti günceller sanırım BIOS'u. Ya da kargolanmadan sen talep edebilirsin.
Benim de kafamı bulandıran o neden yazmıyorNormalde B450 çipsetli anakartlar bios güncellemesi ile 5000 serisi destekler ama bu anakartın bioslarına baktığımda 5000 support yazmıyor. Zaten her B450'de çalışacak diye bir şey yok.
Edit: yanlışım olabilir linçlemeyin hocam
BIOS'u güncel değil büyük ihtimalle. AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7 BIOS'u var. 1000, 2000 ya da 3000 serisi işlemci ile BIOS'unu güncelleyip problem olmadan Ryzen 5 5600'ü kullanabilirsin.İşlemci geliyor anakart değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de kafamı bulandıran o neden yazmıyor
Teşekkür ederimBIOS'u güncel değil büyük ihtimalle. AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7 BIOS'u var. 1000, 2000 ya da 3000 serisi işlemci ile BIOS'unu güncelleyip problem olmadan Ryzen 5 5600'ü kullanabilirsin.