hocamOyunlar istemeye başladı.
![]()
⚠️ List of games with 'SecureBoot' (+ TPM 2.0) requirements :: Battlefield™ 6 General Discussions
an output of games with the SecureBoot (+ TPM 2.0) requirement in misc order: Battlefield 6 Battlefield 2042 Call of Duty: Black Ops 7 Call of Duty: Black Ops 6 Season 5 Valorant Fortnite (tournaments) The Finals EA Sports FC Counter-Strike 2 FaceIt Servers League of Legends (Vanguard) ARC Raiderssteamcommunity.com
Bunu al görünüşü hoş daha.
Tyenaza TPM 2.0 Encryption Security Module, 20Pin 2 10P Standalone Crypto Processor TPM 2.0 Module for Win11 for Gigabyte for US : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Tyenaza TPM 2.0 Encryption Security Module, 20Pin 2 10P Standalone Crypto Processor TPM 2.0 Module for Win11 for Gigabyte for US : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam bana onerdıgınız tpm modulun de 20 pin bacak var benım postta paylaştıgımda 14 pin bacak var uyumsuzlar.. teşekkürler yine de.Oyunlar istemeye başladı.
![]()
⚠️ List of games with 'SecureBoot' (+ TPM 2.0) requirements :: Battlefield™ 6 General Discussions
an output of games with the SecureBoot (+ TPM 2.0) requirement in misc order: Battlefield 6 Battlefield 2042 Call of Duty: Black Ops 7 Call of Duty: Black Ops 6 Season 5 Valorant Fortnite (tournaments) The Finals EA Sports FC Counter-Strike 2 FaceIt Servers League of Legends (Vanguard) ARC Raiderssteamcommunity.com
Bunu al görünüşü hoş daha.
Tyenaza TPM 2.0 Encryption Security Module, 20Pin 2 10P Standalone Crypto Processor TPM 2.0 Module for Win11 for Gigabyte for US : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Tyenaza TPM 2.0 Encryption Security Module, 20Pin 2 10P Standalone Crypto Processor TPM 2.0 Module for Win11 for Gigabyte for US : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ram hızın yükselecek performansı arttıracak internetten anakartınız modeli ile bakabilirsiniz ayrıca anakartınız tpm 2.0 destekliyor modül almanıza gerek yoknasıl yapacağıma dair bilgi verebilir misiniz benim bu konularda bilgim yok ve bana katkısı ne olacak ?
RAM' in 3200 MHz ama sen şuan 2133 de kullanıyorsun. Ayrıca şunu yap:nasıl yapacağıma dair bilgi verebilir misiniz benim bu konularda bilgim yok ve bana katkısı ne olacak ?
Ryzen 5 3600 kullanıyorsun. İşlemcide TPM 2.0 olması lazım. BIOS dan açarsan sorun kalmaz. Ayrıca bir modül almana gerek yok.
BIOS' a gir
Settings\Security\Trusted Computing
Security Device Support Enable
AMD CPU fTPM
Teyit için Çalıştıra tpm.msc (Windows 11 de arama yerine de yazabilirsiniz. Windows 10 da da olur muhtemelen)
dostum teşekkür ederim önce bios u güncelledim sonra sayende format attımRyzen 5 3600 kullanıyorsun. İşlemcide TPM 2.0 olması lazım. BIOS dan açarsan sorun kalmaz. Ayrıca bir modül almana gerek yok.
BIOS' a gir
Settings\Security\Trusted Computing
Security Device Support Enable
AMD CPU fTPM
Teyit için Çalıştıra tpm.msc (Windows 11 de arama yerine de yazabilirsiniz. Windows 10 da da olur muhtemelen)
kanka burda konu kapatma yok sadece çözüldü yaparsın o kadardostum teşekkür ederim önce bios u güncelledim sonra sayende format attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konuyu kapatabilirsiniz moderatör bey arkadaşlar sorunlarımı çözdüler .teşekkürler herkese
Benim anakart da o özellik var iyiki modüle gerek yok MSI a320m a promerhaba arkadaşlar uzun zaman önce kendi bütcem ile bir pc topladım benim için yeterli ve makul seviye de şuan ufak bir problemle karşı karşıyayım bildiğiniz üzere windows 10 ekim ayında güncelleme almayı bırakacak ve benim de windows 11 e bilgisayarı yükseltmem gerekecek şöyle bir sorunum var topladığım bilgisayar tpm 2.0 desteklemiyor desteklemediği için windows 11 e geçemiyorum internetten bir tane modül alıp takmam gerekecek pc nın donanımlarının resimlerini ve anakartta bulunan tpm modülünün resmini buraya bırakacağım bana uygun tpm modülü önerir misiniz?
anakart model msi b450 m2 v2
benim bulduğum budur ama emin olamadım açıklamalar kısmında b 450 ibaresi göremedim b460 yazıyor bana
benim bulduğum modül link olarak buraya bırakacağım umarım bunun için ceza yemem
MSI TPM 2.0 Modülü Için Güçlü Şifreleme 14 Pin LPC Arayüzü Win11 Yeşil Için TPM Modülü Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI TPM 2.0 Modülü Için Güçlü Şifreleme 14 Pin LPC Arayüzü Win11 Yeşil Için TPM Modülü Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trTPM 2.0 Modülü önerebilecek biri var mı anakartıma uyggun 14 pin sanırım resim bıraktım