Anakartımı değiştirmek istiyorum

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,155
Merhabalar, anakartımı değiştirmek istiyorum ama sizlerinde bi bilgisini görüşünüzü alayım dedim.
b550 ye felan geçmek mantıklımı bana ne katar
Almak mantıklı mı sizce ne yapmalıyım

Sistemi yazmanız gerekir ama gördüğüm kadarıyla B450 ve R5 5600X iniz var. Eğerki OC yapmayacaksanız bence geçmenin bir anlamı yok daha fazla DDR4 e yatırım yapmaya uğraşmaya gerek yok.

Benim anakartımda 1 tane m2 slotu 2 ram slotu vardı. Bu yüzden gittim 3100 TL'ye b550-a pro aldım @Ckribrahim hocam sağolsun. Eski anakartımı da arkadaşa 1k ya sattım. Ama şu anda b550 fiyatlarına bakıyorum 4k aşağısı doğru düzgün yok gibi. Eğer m2 slotun yetiyosa ram slotun yetiyosa hiç geçme. Ben ram yükseltmesi yapacağımdan ve gen4 m2 alacağımdan yükselttim 2k ya anakart yükseltmesi yapmış oldum.

Benim anakartımda 1 tane m2 slotu 2 ram slotu vardı. Bu yüzden gittim 3100 TL'ye b550-a pro aldım @Ckribrahim hocam sağolsun. Eski anakartımı da arkadaşa 1k ya sattım. Ama şu anda b550 fiyatlarına bakıyorum 4k aşağısı doğru düzgün yok gibi. Eğer m2 slotun yetiyosa ram slotun yetiyosa hiç geçme. Ben ram yükseltmesi yapacağımdan ve gen4 m2 alacağımdan yükselttim 2k ya anakart yükseltmesi yapmış oldum.
M2 yetmiyor ram yetiyor, rami 16x2 yaptım ama m2 480gb, 3 tane oyun yüklü ve dolu
1tb m2 almak istiyorum ama pcie 4 çoğu
1899 a 7gb yazan 6gb okuyan güzel bi m2 var onuda almak istiyorum ama öyle işte

Geri