Neler Yeni

Anakartımın ekran kartı yerindeki plastik şey kırıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
Yeni bir pc topladım montajlarken anakartın üzerinde ekran kartı girişinin klipsimidir nedir öyle bişey kırıldı ne yapmam lazım satıcıyla iletişime geçsem veya değişim istesem yaparlarmı çünkü hatam olduğunu düşünmüyorum normal bir şekilde açarken o şeyi kırıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu

Ekler

• C7B741ED-ADB6-487A-BCB8-22AF04A7FE81.jpeg
    C7B741ED-ADB6-487A-BCB8-22AF04A7FE81.jpeg
    891.5 KB · Hit: 33
  • 3C2C2CB0-DDCF-4001-AFE3-608520AF5B75.jpeg
    3C2C2CB0-DDCF-4001-AFE3-608520AF5B75.jpeg
    1.8 MB · Hit: 31

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
Yeni bir pc topladım montajlarken anakartın üzerinde ekran kartı girişinin klipsimidir nedir öyle bişey kırıldı ne yapmam lazım satıcıyla iletişime geçsem veya değişim istesem yaparlarmı çünkü hatam olduğunu düşünmüyorum normal bir şekilde açarken o şeyi kırıldı

bu
Kullanıcı hatası derler hocam çok büyük bir ihtimalle değişim yapmazlar o yüzden.Bu şekilde klipsiz taksanızda çalışır diye düşünüyorum.Suan tırnağınızla hareket ettirebiliyor musunuz kırık yeri?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıcı hatası derler hocam çok büyük bir ihtimalle değişim yapmazlar o yüzden.Bu şekilde klipsiz taksanızda çalışır diye düşünüyorum.Suan tırnağınızla hareket ettirebiliyor musunuz kırık yeri?
Az çok oynatabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
Ekran kartım ağır bir kart destek gerektirir diye düşünüyorum ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
Hocam garantiye yollasam yaptırma gibi bir şey yaparlar mı

O klips bir seyi etkilemez zaten onun için ekran kartı desteği alıcaksınız ekstra.Modeli neydi bu arada ekran kartının
Galax sg 4070 tis

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
Ekran kartını şuan takmayın isterseniz hocam eğer klips tırnağınızla hareker etmiyorsa veya ekran kartini takınca oraya ulasamazsanız cikaramayabilirsiniz

Hocam garantiye yollasam yaptırma gibi bir şey yaparlar mı

Galax sg 4070 tis
Yüksek ihtimalle ücret talep ederler hocam.Aldığınız yerle görüşmeyi dener misiniz bir yardımcı olabilirler belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
Ekran kartını takmayı dener misiniz bir o yerine oturma sesini duyacak mısınız çıt diye
Çıt sesi gelmiyo ve kart rahatça girip çıkabiliyor yuvaya

Ekran kartını şuan takmayın isterseniz hocam eğer klips tırnağınızla hareker etmiyorsa veya ekran kartini takınca oraya ulasamazsanız cikaramayabilirsiniz

Yüksek ihtimalle ücret talep ederler hocam.Aldığınız yerle görüşmeyi dener misiniz bir yardımcı olabilirler belki
Çokbi ücret olmazsa yaptırmak veya değiştirmek mantıklı gibi talep oluşturdum bekliyorum şuan çalışmıyorlar hafta içi arıyabilirim en erken firmayı

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
Çıt sesi gelmiyo ve kart rahatça girip çıkabiliyor yuvaya

Çokbi ücret olmazsa yaptırmak veya değiştirmek mantıklı gibi talep oluşturdum bekliyorum şuan çalışmıyorlar hafta içi arıyabilirim en erken firmayı
Klips kökten kırılmış o zaman hocam mecbur ya garantiye gidicek ya da firma vicdanlıysa değişim yapar ama ihtimal vermiyorum çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Suleyman
Klips kökten kırılmış o zaman hocam mecbur ya garantiye gidicek ya da firma vicdanlıysa değişim yapar ama ihtimal vermiyorum çok
Kökten kırıldığı için kullanma şansım yokmu şuan destekleyerek vesaire

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
Yok hocam yerine oturup sabit durmuyorsa kullanamazsınız ama çok denemeyin dediğim gibi çıkaramazsiniz falan sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çağan
Taksanız dahi sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Firma isterse melek olsun yine de değişim yapmazlar dümdüz kullanıcı hatası derler geçiştirirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,747
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom