Neler Yeni

Anakartımın Ses Kartı, LAN, Chipset vs. lerinin Hangi Sürümde Olduklarını Nerden Öğrenebilirim?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Başlıkta yazdım. Teşekkürler...
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler arkadaşlar dünden beri bir Allahın kulu cevap vermedi. Koskoca forumda şunun cevabını bilen veya fikri olan yok demekki...

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Dediğinden hiçbir şey anlamadım ama anakart konusunda @crazyreign bilgidir ona danış
:D hocam anlaşılmayacak ne var. Her anakartın ses kartı, lan vs lerinin kendi driverları, sürücüleri olur. Bende benm anakartımdaki bu sürücülerin şuanki sürümünü nasıl öğrenebilirim diye soruyorum

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
:D hocam anlaşılmayacak ne var. Her anakartın ses kartı, lan vs lerinin kendi driverları, sürücüleri olur. Bende benm anakartımdaki bu sürücülerin şuanki sürümünü nasıl öğrenebilirim diye soruyorum
Aygıt Yöneticisi'nden "Ses, video ve oyun denetleyicileri" altında ses sürücünü, "Ağ bağdaştırıcıları" altından LAN kontrolcüsünün sürücüsünü görebilirsin. Chipset sürücünün sürümünü anlamanın pek bir yolu yok, Denetim Masası'nda Program Kaldır bölümünde AMD Chipset Drivers diye yazar, onun sürümüne bak.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Aygıt Yöneticisi'nden "Ses, video ve oyun denetleyicileri" altında ses sürücünü, "Ağ bağdaştırıcıları" altından LAN kontrolcüsünün sürücüsünü görebilirsin. Chipset sürücünün sürümünü anlamanın pek bir yolu yok, Denetim Masası'nda Program Kaldır bölümünde AMD Chipset Drivers diye yazar, onun sürümüne bak.
Hay yaşayın hocam :) dünden beri bu kadar basit birşeye cevap alamadım. Saolun:love:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aygıt Yöneticisinden bakabilirsiniz.

Top Bottom