Yardım Anakartın İşlemci yuvasındaki teller büküldü Garanti tamir yada değişim yapar mı?

hocam dikkat etse de anlık insan bişey oluyor elinden kayabiliyor. örnek başıma bi kaç kez çay içerken, bardağı sıkı tutmama rağmen elimden kaydığı oldu. nazar mı dersin, fiziksel olarak başka bişey mi tetikledi ne dersin bilmiyorum ama oluyor yani. veya istemeyerek de olsa haram para bulaştıysa o da çıkıyor olabilir :) saatine denk gelmeyecen :D
Hocam Nescafe döktüm ben mouse perte çıktı kasaya da döküldü mesh panelden damladı kasanın içine neler geçirdim neler ama en az zararla atlattım ama ahanda bunda çıldırıyorum aptalca ve saçma bir sorun yüzünden emek boşa gitti belkide tamir bile imkansız iadeyi de es geçtim parada çöp olacak en önemlisi emeğim çöp oluyor ne yapayım bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vala televizyonlar çok pahalı olmuş
Allahtan 55 inch televizyona gelmedi gelse zarar anakartı da eklersek 80 90 bin TL olacaktı

nagbıcan anakartı
Hocam Nescafe döktüm ben mouse perte çıktı kasaya da döküldü mesh panelden damladı kasanın içine neler geçirdim neler ama en az zararla atlattım ama ahanda bunda çıldırıyorum aptalca ve saçma bir sorun yüzünden emek boşa gitti belkide tamir bile imkansız iadeyi de es geçtim parada çöp olacak en önemlisi emeğim çöp oluyor ne yapayım bilmiyorum
x870 çöp mü oldu şimdi

aslında bende olsa düzeltirim bu am5 ler baya zor oluyo ama

nagbıcan anakartı

x870 çöp mü oldu şimdi
Yani amazona bildircem bakayım ne dicekler iade edeyim dicem zaten incelerken görecekler pert diye kullanıcı kaynaklı ise ürünü geri mi yolluyorlar yoksa imha edip yok mu ediyorlar yoksa servise gönderimi için yardımcı mı oluyorlar

nagbıcan anakartı

x870 çöp mü oldu şimdi

aslında bende olsa düzeltirim bu am5 ler baya zor oluyo ama
Yav iğneden ince teller göremiyorum bile gözlük taktım gözükmüyor yapacaklari telin yav

Yani amazona bildircem bakayım ne dicekler iade edeyim dicem zaten incelerken görecekler pert diye kullanıcı kaynaklı ise ürünü geri mi yolluyorlar yoksa imha edip yok mu ediyorlar yoksa servise gönderimi için yardımcı mı oluyorlar

Yav iğneden ince teller göremiyorum bile gözlük taktım gözükmüyor yapacaklari telin yav
özetliyorum amazon iade alırmı bilem kulanıcı hatasıysa geri göndelirler tabii ki

ben az am4 tamir etmedim bunlarınki çok küçük arkadaş takarken yamultmuştu 1 tanesini onu düzelmiştim

özetliyorum amazon iade alırmı bilem kulanıcı hatasıysa geri göndelirler tabii ki

ben az am4 tamir etmedim bunlarınki çok küçük arkadaş takarken yamultmuştu 1 tanesini onu düzelmiştim
Ya servis konusunda yardımcı olsunlar o bile kafi iade almasalar bile ki hata bende iade almamak hakları servis soket değişimi yapar mı anakart kurtarılabilir mı?

edit: amazondan yeni aldıysanız iade açın hocam, yalnız etik olur mu bilmiyorum ama üründe kusur var, beğenmedim vb ile iade alırlar diye düşünüyorum.
sonuç itibariyle amazon anakart soketini kontrol edip, ürünü gönderdiğini düşünmüyorum.
Bu arkadaşa uyup ahlaksızca bir hareket yapma bir bilgisayarcıda onu uygun fiyata tamir ettirebilirsin büyütülecek bi işlem değil çünkü

Bu arkadaşa uyup ahlaksızca bir hareket yapma bir bilgisayarcıda onu uygun fiyata tamir ettirebilirsin büyütülecek bi işlem değil çünkü
Tabii ki hocam ayıplı ürün olsa iade edebilirim ama hata benden kaynaklı amazona göndersem onlar servis kısmında yardımcı olurlar mı? Kendim cımbız ile denedim ama o kadar inceki telleri gözlükle bile göremiyorum yakından bakınca yaklaşık 5 tel sanırım bükülmüş yada mahalle bilgisayarcısına mı gostersem kurtarılır mı ürün?

Garanti bakabilir belki ücretsiz belki ücretli durumu düzgünce anlatın yeter

Garanti bakabilir belki ücretsiz belki ücretli durumu düzgünce anlatın yeter
Hocam amazonla mı iletişime geçeyim yada onlara göndereyim servis konusunda yardımcı olurlar mı?

Geçmiş olsun, gerçekten zincirleme talihsizlikler yaşamışsınız hocam. Psikoloji durumunuzu hayal bile edemiyorum.
Kurduğun onca sistem tıkır tıkır çalıştı, kendi sistemin hariç. Evren 'sana yok' dedi herhalde :)
Ya kendime de bir sürü sistem dizdim topladım montaj yaptım ulan sonuncu elimde patladı işlemci bozulsa üzülmem aksine sevinirim hemen bir 7800x3d yada 9800x3d alırım da anakart cortladi elimde kaldı ram elimde cortlasa oda tamam ulan kasa bozulsun oda tamam yada psu cortlasin oda tamam abi anakart cortluyor elimde anakart hariç saydıklarım bozulsun hiç önemli değil aksine sebep olur upgrade yada değiştirmeye yenilemeye ama anakart gitti yeni la kullanamadan gitti güleyim mi üzüleyim mi bilmiyorum televizyonda gitti 100 bine yakın zarar var aynısını alsam TV nin 75 80 k arası 🤣

Son düzenleme:
Hocam amazonla mı iletişime geçeyim yada onlara göndereyim servis konusunda yardımcı olurlar mı?

Ya kendime de bir sürü sistem dizdim topladım montaj yaptım ulan sonuncu elimde patladı işlemci bozulsa üzülmem aksine sevinirim hemen bir 7800x3d yada 9800x3d alırım da anakart cortladi elimde kaldı ram elimde cortlasa oda tamam ulan kasa bozulsun oda tamam yada psu cortlasin oda tamam abi anakart cortluyor elimde anakart hariç saydıklarım bozulsun hiç önemli değil aksine sebep olur upgrade yada değiştirmeye yenilemeye ama anakart gitti yeni la kullanamadan gitti güleyim mi üzüleyim mi bilmiyorum televizyonda gitti 100 bine yakın zarar var aynısını alsam TV nin 75 80 k arası 🤣
Amazon yardımcı olabilir hiç sormadım ama sen bi sor yok bizlik değil derlerse direk servisi ararsın ama amazonda yardımcı olur

Amazon yardımcı olabilir hiç sormadım ama sen bi sor yok bizlik değil derlerse direk servisi ararsın ama amazonda yardımcı olur
iade diye mi göndereyim ürünü zaten kontrol esnasında ürünler kontrol ediliyor kutunun içine problemi anlatan metinde yazayım yardım istediğimi soyliyim benimle iletişime geçerler değil mi notu görünce?

Tabii ki hocam ayıplı ürün olsa iade edebilirim ama hata benden kaynaklı amazona göndersem onlar servis kısmında yardımcı olurlar mı? Kendim cımbız ile denedim ama o kadar inceki telleri gözlükle bile göremiyorum yakından bakınca yaklaşık 5 tel sanırım bükülmüş yada mahalle bilgisayarcısına mı gostersem kurtarılır mı ürün?
yardımcı olmazlar sen direk bir bilgisayarcıya git 30 dakikada düzeltir testlerini yaparlar

Etik olmaz iade etmek kendi hatanız geçmiş olsun. Düzeltmesi basit bir işlem ama bir o kadar da hassas kırmadan ufak darbeler le sorunsuz hale getirebilirsiniz tanıdık çevrenizden vs bularak.

Geri