B550 yalnız o, haberin olsun ASUS fanboyu. B450 vidrolarına bir baksana.
Tuf serileri bütçesine göre yine alınmaz istisnalar dışında tomahawk vb gibi modeller daha başarılı.
AsUz fanboyu.
peki.
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...70-am4-amd-ryzen-ddr4-4866mhz-oc-anakart.html 10 önce stokta yok yazıyordu şuançok yakında yazıyor ah stoklar gelicekDeğil. MARKA DEĞİL MODEL. Kafana sok şunu.
Yüksek seviye anakartlarında ek olarak şık soğutma blokları kullanıyor, rog strix serisi ekran kartları hiç ısınmıyor markayı sevmemek için sebep yok.Soğutması kartlarında efsanevi
b450 s2h bütçesi kısıtlı insan alıyor ben farkındaysan önceden gigabyte b550 aorus pro öneriyordum diyordum az önce daha sonra asus öneriyorum artık dedim.B450 MK ve B450M S2H mesela. ASUS B450 MK çöp.
Siz düz asus fanboyusunuz. Ne olursa olsun asus alınmalı size göre.
Yani?https://www.vatanbilgisayar.com/asu...70-am4-amd-ryzen-ddr4-4866mhz-oc-anakart.html 10 önce stokta yok yazıyordu şuançok yakında yazıyor ah stoklar gelicek
Rog Strix 30 serisinde FP anlamında çöp, Palit’in üst seviye modelleri fp anlamında eziyor Rog Strix’i.Yüksek seviye anakartlarında ek olarak şık soğutma blokları kullanıyor, rog strix serisi ekran kartları hiç ısınmıyor markayı sevmemek için sebep yok.
Sen düşük bütçeyi düşünmüyorsun, sıkıntı o. Sana göre Asus üst seviye alınmalı her zaman.b450 s2h bütçesi kısıtlı insan alıyor ben farkındaysan önceden gigabyte b550 aorus pro öneriyordum diyordum az önce daha sonra asus öneriyorum artık dedim.
3000 serisini bilmiyorum ama rog strix 1070 kullanıyorum cyberpunk ultra ayarlarda kart 55 dereceyi geçmiyor.Rog Strix 30 serisinde FP anlamında çöp, Palit’in üst seviye modelleri fp anlamında eziyor Rog Strix’i.
Hocam MSI ın x570 anakartı olur msi daha iyi asusda b550 olur asus daha iyi olur hangilerini karşılaştırıyorsunuzarkadaşlar ben full asus bir sistem toplamak isstiyorum am arkadaşım asus kötü diyor msı ankartlar ve dier şeyler daha iyi diyor dorusu ne ?
@Rambo_87 abi açıklar mısın sen önermedin mi bana asus al hat da sen dedin x570 unify al istiyorsan ? Ben bir daha yazılım sorunu yaşamak istemiyorum GIGABYTE veya Asus alırım diye sen dedin bana ben x570-F kullanıyorum kayet sessiz 50 derece vrm mos , 45 derece chipset diye bunlar gelmiş bana fanboy diyorlar. Ben sorunlu bir şeyi asla almam! bunu söyleyeyim.B550 yalnız o, haberin olsun ASUS fanboyu. B450 vidrolarına bir baksana.
Yok asus en iyisi. Neden? Çünkü sen kullanıyorsun, sen her şeyin en iyisi seçersin.