Neler Yeni

Anakartta MSI mı Daha İyi ASUS mu?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Asus da iyi anakart çıkarıyor kötü anakartta, msida aynı şeyleri yapıyor onunda kötü anakartları var ,şirket babanin değil gerek yok böyle şeylere devam edersen kanitlarimla sustururum

yasi_MYB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yasin.MYB
Bence hiç uğraşmayalım. Arkadaş fanboyluğuna devam edecek gibi.
yalnız arkadaş tam olarak fan boy değil sütten ağzı yanmış yoğurtu üfleyerek yemek istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus da iyi anakart çıkarıyor kötü anakartta, msida aynı şeyleri yapıyor onunda kötü anakartları var ,şirket babanin değil gerek yok böyle şeylere devam edersen kanitlarimla sustururum
reis kanıtlarını atarmısın lütfen

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
@somoncum zamanında araştırmayıp X570 Gaming Edge WiFi almışsın sorun yaşamışsın, ama sırf bu model için markayı tamamen kötülemen çok saçma.
Eğer X570 TOMAHAWK almış olsaydın şimdi kim bilir neler diyordun..
ACE modellerinde UNİFY ve x570 olup veya omayan b550 - z490 modellerinde bütün bu anlattığım sorunların ana konusu Dragon Center yoksa MSI gram lafım yok. 4.4GHz de 1.4v Bronz R5 3600 1 saat cooler master ml240l rgb soğutucu ile 61 derece vrm mos gördüm. Bu sorunlar başımı ağrıtmasından dolayı MSI x570 anakart alana yanında verilen CM 240 lık sıvı soğutmasını satmak zorunda kaldım Garantide sorun çıkmasın diye yoksa gram satmayacaktım

yasi_MYB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yasin.MYB
Arkadaş aslında her markanın iyi ve kötü anakartları var diyor. Kısaca marka değil model diyor. Gayette haklı.
Siz bütçeniz göre konu açın, orada en iyisi bütçeniz göre önerilir.
evet anladım onu sadece öğrenmek istiyorum

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ACE modellerinde UNİFY ve x570 olup veya omayan b550 - z490 modellerinde bütün bu anlattığım sorunların ana konusu Dragon Center yoksa MSI gram lafım yok. 4.4GHz de 1.4v Bronz R5 3600 1 saat cooler master ml240l rgb soğutucu ile 61 derece vrm mos gördüm. Bu sorunlar başımı ağrıtmasından dolayı MSI x570 anakart alana yanında verilen CM 240 lık sıvı soğutmasını satmak zorunda kaldım Garantide sorun çıkmasın diye yoksa gıram satmayacaktım
O zaman niye asus büyüktür hepsi dediniz?

yasi_MYB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yasin.MYB
ACE modellerinde UNİFY ve x570 olup veya omayan b550 - z490 modellerinde bütün bu anlattığım sorunların ana konusu Dragon Center yoksa MSI gram lafım yok. 4.4GHz de 1.4v Bronz R5 3600 1 saat cooler master ml240l rgb soğutucu ile 61 derece vrm mos gördüm. Bu sorunlar başımı ağrıtmasından dolayı MSI x570 anakart alana yanında verilen CM 240 lık sıvı soğutmasını satmak zorunda kaldım Garantide sorun çıkmasın diye yoksa gram satmayacaktım
ana kartın linki varmı ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
O zaman niye asus büyüktür hepsi dediniz?
Teknoloji farkları, stabil yazılım ve voltaj kontrol dengesi olduğu için bunu savundum. Yoksa fiyatını buda haketmiyor GIGABYTE X570 ULTRA alacaktım uygun fiyat'a bulsaydım bulamadım bende aman boşver dedim en iyi b550 alıp geçeyim dedim b550-e gaming aldım. Forumda 2500TL en iyi anakart hangisi alayım dediğimde dediğimde UNIFY, x570-e, b550-e, gıgabyte x570 ultra dediler bunların arasında UNIFY öne çıkıyordu fakat sorun yaşamak istemediğimden bunu aldım.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Teknoloji farkları, stabil yazılım ve voltaj kontrol dengesi olduğu için bunu savundum. Yoksa fiyatını buda haketmiyor GIGABYTE alacaktım en f/p olduğu için aman dedim en iyisi olsun b550-e gaming aldım. Forumda 2500TL en iyi anakart hangisi alayım dediğimde dediğimde UNIFY, x570-e, b550-e, gıgabyte x570 ultra dediler bunların arasında UNIFY öne çıkıyordu fakat sorun yaşamak istemediğimden bunu aldım.
Hala anlamdınız. Siz sadece o fiyat bandındaki anakart iyi diye bu konuya "asus büyüktür hepsi" diyorsunuz. Haklı olarak da fanboy damgası yiyorsunuz.

T.P.G.

80+ Titanium
Teknoloji farkları, stabil yazılım ve voltaj kontrol dengesi olduğu için bunu savundum. Yoksa fiyatını buda haketmiyor GIGABYTE alacaktım en f/p olduğu için aman dedim en iyisi olsun b550-e gaming aldım. Forumda 2500TL en iyi anakart hangisi alayım dediğimde dediğimde UNIFY, x570-e, b550-e, gıgabyte x570 ultra dediler bunların arasında UNIFY öne çıkıyordu fakat sorun yaşamak istemediğimden bunu aldım.
Bak bir markanın bazı ürünleri diğerlerinden iyidir eyvallah ama hepsi değildir, sen şu an tüm ASUS'u tüm MSI'dan daha üstün görüyorsun, bu yanlış işte.
Umarım yanlışından dönersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom