T.P.G.
80+ Titanium
Ya bak modeli kötülersin tamam da bu arkadaş bir model için tüm markayı çöp etti resmen.Bence hiç uğraşmayalım. Arkadaş fanboyluğuna devam edecek gibi.
Ya bak modeli kötülersin tamam da bu arkadaş bir model için tüm markayı çöp etti resmen.Bence hiç uğraşmayalım. Arkadaş fanboyluğuna devam edecek gibi.
BKendi kullandığı ASUS anakart iyi olduğu için ASUS da en iyi anakart üreticisi olduYa bak modeli kötülersin tamam da bu arkadaş bir model için tüm markayı çöp etti resmen.
yalnız arkadaş tam olarak fan boy değil sütten ağzı yanmış yoğurtu üfleyerek yemek istiyorBence hiç uğraşmayalım. Arkadaş fanboyluğuna devam edecek gibi.
reis kanıtlarını atarmısın lütfenAsus da iyi anakart çıkarıyor kötü anakartta, msida aynı şeyleri yapıyor onunda kötü anakartları var ,şirket babanin değil gerek yok böyle şeylere devam edersen kanitlarimla sustururum
Arkadaş aslında her markanın iyi ve kötü anakartları var diyor. Kısaca marka değil model diyor. Gayette haklı.reis kanıtlarını atarmısın lütfen
ACE modellerinde UNİFY ve x570 olup veya omayan b550 - z490 modellerinde bütün bu anlattığım sorunların ana konusu Dragon Center yoksa MSI gram lafım yok. 4.4GHz de 1.4v Bronz R5 3600 1 saat cooler master ml240l rgb soğutucu ile 61 derece vrm mos gördüm. Bu sorunlar başımı ağrıtmasından dolayı MSI x570 anakart alana yanında verilen CM 240 lık sıvı soğutmasını satmak zorunda kaldım Garantide sorun çıkmasın diye yoksa gram satmayacaktım@somoncum zamanında araştırmayıp X570 Gaming Edge WiFi almışsın sorun yaşamışsın, ama sırf bu model için markayı tamamen kötülemen çok saçma.
Eğer X570 TOMAHAWK almış olsaydın şimdi kim bilir neler diyordun..
evet anladım onu sadece öğrenmek istiyorumArkadaş aslında her markanın iyi ve kötü anakartları var diyor. Kısaca marka değil model diyor. Gayette haklı.
Siz bütçeniz göre konu açın, orada en iyisi bütçeniz göre önerilir.
O zaman niye asus büyüktür hepsi dediniz?ACE modellerinde UNİFY ve x570 olup veya omayan b550 - z490 modellerinde bütün bu anlattığım sorunların ana konusu Dragon Center yoksa MSI gram lafım yok. 4.4GHz de 1.4v Bronz R5 3600 1 saat cooler master ml240l rgb soğutucu ile 61 derece vrm mos gördüm. Bu sorunlar başımı ağrıtmasından dolayı MSI x570 anakart alana yanında verilen CM 240 lık sıvı soğutmasını satmak zorunda kaldım Garantide sorun çıkmasın diye yoksa gıram satmayacaktım
ana kartın linki varmı ?ACE modellerinde UNİFY ve x570 olup veya omayan b550 - z490 modellerinde bütün bu anlattığım sorunların ana konusu Dragon Center yoksa MSI gram lafım yok. 4.4GHz de 1.4v Bronz R5 3600 1 saat cooler master ml240l rgb soğutucu ile 61 derece vrm mos gördüm. Bu sorunlar başımı ağrıtmasından dolayı MSI x570 anakart alana yanında verilen CM 240 lık sıvı soğutmasını satmak zorunda kaldım Garantide sorun çıkmasın diye yoksa gram satmayacaktım
Teknoloji farkları, stabil yazılım ve voltaj kontrol dengesi olduğu için bunu savundum. Yoksa fiyatını buda haketmiyor GIGABYTE X570 ULTRA alacaktım uygun fiyat'a bulsaydım bulamadım bende aman boşver dedim en iyi b550 alıp geçeyim dedim b550-e gaming aldım. Forumda 2500TL en iyi anakart hangisi alayım dediğimde dediğimde UNIFY, x570-e, b550-e, gıgabyte x570 ultra dediler bunların arasında UNIFY öne çıkıyordu fakat sorun yaşamak istemediğimden bunu aldım.O zaman niye asus büyüktür hepsi dediniz?
Hala anlamdınız. Siz sadece o fiyat bandındaki anakart iyi diye bu konuya "asus büyüktür hepsi" diyorsunuz. Haklı olarak da fanboy damgası yiyorsunuz.Teknoloji farkları, stabil yazılım ve voltaj kontrol dengesi olduğu için bunu savundum. Yoksa fiyatını buda haketmiyor GIGABYTE alacaktım en f/p olduğu için aman dedim en iyisi olsun b550-e gaming aldım. Forumda 2500TL en iyi anakart hangisi alayım dediğimde dediğimde UNIFY, x570-e, b550-e, gıgabyte x570 ultra dediler bunların arasında UNIFY öne çıkıyordu fakat sorun yaşamak istemediğimden bunu aldım.
Bak bir markanın bazı ürünleri diğerlerinden iyidir eyvallah ama hepsi değildir, sen şu an tüm ASUS'u tüm MSI'dan daha üstün görüyorsun, bu yanlış işte.Teknoloji farkları, stabil yazılım ve voltaj kontrol dengesi olduğu için bunu savundum. Yoksa fiyatını buda haketmiyor GIGABYTE alacaktım en f/p olduğu için aman dedim en iyisi olsun b550-e gaming aldım. Forumda 2500TL en iyi anakart hangisi alayım dediğimde dediğimde UNIFY, x570-e, b550-e, gıgabyte x570 ultra dediler bunların arasında UNIFY öne çıkıyordu fakat sorun yaşamak istemediğimden bunu aldım.