Neler Yeni

Anakarttaki statik elektrik nasıl gider

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,508
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Birde nedense oyun girince yapıyor bu hoporlordeki sesi artıyor oyuna girdigim zaman menüde özellikle çok garip bi ses cıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu hoporlordeki paraziti ve ses neden oluyor bilgin varmı
Kulaklık varsa hoparlorün yerine bağla. Bak bakalım parazit duyacak mısın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,416
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Birde nedense oyun girince yapıyor bu hoporlordeki sesi artıyor oyuna girdigim zaman menüde özellikle çok garip bi ses cıkıyor

bu hoporlordeki paraziti ve ses neden oluyor bilgin varmı
Binanın elektrik hattı çok sağlıklı değildir, topraklaması zayıftır vs...

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Kulaklık varsa hoparlorün yerine bağla. Bak bakalım parazit duyacak mısın
hoporlor yeşil girişe baglıyorum arkadaki anakart girişine kulaklıgıda oraya mı deneyecegim ?

hoporlor yeşil girişe baglıyorum arkadaki anakart girişine kulaklıgıda oraya mı deneyecegim ?
ve bunu bazı yerlerde yapıyor nedense xdefiant oynuyorum örnegin menüde yapıyor ama oyun başlayınca kesiyor

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,508
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

ve bunu bazı yerlerde yapıyor nedense xdefiant oynuyorum örnegin menüde yapıyor ama oyun başlayınca kesiyor
Hoparlorü nereye bağlıyorsan çıkar kulaklığı bağla işte:)

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Son düzenleme:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,508
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
kulaklıgı taktım kulaklıktan parazit veya farklı bi ses gelmiyor sorun hoporlorde mi peki

bu arada hoporlorin sesini sıfıra alıyorum o ses yine geliyor
Aynen hoparlörün üzerinde ses kısma yani çevirme kilidi varsa ondandır muhtemel. Eskiden bende de vardı.
İnce ince çevirip ayar yapardım ki öyle sesler gelmesin 😁

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Aynen hoparlörün üzerinde ses kısma yani çevirme kilidi varsa ondandır muhtemel. Eskiden bende de vardı.
İnce ince çevirip ayar yapardım ki öyle sesler gelmesin 😁
evet eski tip logitech hoporlor zaten kablosunda sorun var bazen oynuyorum öyle geliyordu ses 2+1 çok iyi ses veriyor bası da çok iyi işte bazen yapmıyordu şimdi yapmaya başladı biraz gıcık oluyorsun ses böyle olunca da ama yenisini almaya kalksam 8bin tl felan neyse bi süre daha idare edecegiz sıkıntı hoporlorden kaynaklı demekki parazit ve ses çünkü kulaklıktan gelmedi ses

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,508
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
evet eski tip logitech hoporlor zaten kablosunda sorun var bazen oynuyorum öyle geliyordu ses 2+1 çok iyi ses veriyor bası da çok iyi işte bazen yapmıyordu şimdi yapmaya başladı biraz gıcık oluyorsun ses böyle olunca da ama yenisini almaya kalksam 8bin tl felan neyse bi süre daha idare edecegiz sıkıntı hoporlorden kaynaklı demekki parazit ve ses çünkü kulaklıktan gelmedi ses
2+1 creative vardı bende. Bir defasında internet ustası modemi düzeltmeye geldiğinde düşürmüşdü. Ondan sonra kapten gitti dediğin gibi Dırrrrrrrr felan yapmaya başlamıştı. Çok ucuza yaptırdım sattım kurtuldum.

Kulaklık favorimdir, eğer alırsam bile Çok sade Hoparlör alırım. USB ile güç çeken. Ses çevirme butonu olmayan boyle.

maxresdefault.jpg

Arkadaşıma bundan birini aldım sesini duyunca ağzım açık kaldı ya 🤣

Hem Telefon için USB Otg çevirici var bende. Bağladım telefona gücünü de telefondan aldı Telefondan müzik açıyom.
Bass yapıyo elde zar zor tutuyom hoparlorleri. Yaaa hiç olmadık derecede şaşırdım valla🤣🤣🤣

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
2+1 creative vardı bende. Bir defasında internet ustası modemi düzeltmeye geldiğinde düşürmüşdü. Ondan sonra kapten gitti dediğin gibi Dırrrrrrrr felan yapmaya başlamıştı. Çok ucuza yaptırdım sattım kurtuldum.

Kulaklık favorimdir, eğer alırsam bile Çok sade Hoparlör alırım. USB ile güç çeken. Ses çevirme butonu olmayan boyle.

maxresdefault.jpg

Arkadaşıma bundan birini aldım sesini duyunca ağzım açık kaldı ya 🤣

Hem Telefon için USB Otg çevirici var bende. Bağladım telefona gücünü de telefondan aldı Telefondan müzik açıyom.
Bass yapıyo elde zar zor tutuyom hoparlorleri. Yaaa hiç olmadık derecede şaşırdım valla🤣🤣🤣
Bendekiler de bu

Ekler

• IMG_1486.jpeg
    IMG_1486.jpeg
    1.5 MB · Hit: 5
  • IMG_1487.jpeg
    IMG_1487.jpeg
    2.3 MB · Hit: 5

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Aynen aynen nedense boyle 2+1 hoparlorlerde bazen sıkıntı çıkar.
Bass kutusundan direk kırılmıştı kablo bağlantısı. Böyle kabloydu hiç bir yerde başlık bulamadım kabloya.

i
birde benimkide eski giriş o yüzden yeni çıkanlar usb olduğu için onlarda problem olması zor

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
bu forumda eskiden cok yazarlardı kimse görmüyor pek artık
Kimse kusura bakmasın da forumda boş boş konular açılmaktan düzgün konular görünmüyor. Ram alıcam hangisini alayım yok kablo yamuldu bir şey olur mu, sıcaklık değerleri normal mi ? Ben normal sıcaklık kavramını bu forumda gördüm adam 75 dereceye çıksa işlemcisi konu açıyor. Sanki işlemcisi lava dönüşmüş gibi. Boş boş fare klavye konuları internet kablosu konuları sanki sunucu çalıştırıyorsun metro ethernet çekeceeksin al bitane kablo geç ya

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Kimse kusura bakmasın da forumda boş boş konular açılmaktan düzgün konular görünmüyor. Ram alıcam hangisini alayım yok kablo yamuldu bir şey olur mu, sıcaklık değerleri normal mi ? Ben normal sıcaklık kavramını bu forumda gördüm adam 75 dereceye çıksa işlemcisi konu açıyor. Sanki işlemcisi lava dönüşmüş gibi. Boş boş fare klavye konuları internet kablosu konuları sanki sunucu çalıştırıyorsun metro ethernet çekeceeksin al bitane kablo geç ya
Haklısın dostum doğru söylüyorsun eskisi gibi değil önemli konular olunca gözden kaçıyor ve gözükmüyor.
Birde ekonomiden dolayı herkes indirim kovaladığı için daha çok alışveriş kısmıyla ilgililer.

Top Bottom