Yardım ANAKARTTAN USB 3.0 KABLOSU NASIL SÖKÜLÜR

STILLA

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar inanın kafayı yemek üzereyim saatlerdir bu 3.0 kablosunu sökmeye uğraşıyorum gezmediğim konu ve video kalmadı her şeyi denedim ne yapabilirim

Ekler

• IMG_20240804_214210.jpg
    IMG_20240804_214210.jpg
    1.5 MB · Hit: 61
düz tornavidayı o birleşme yerine kablodan tarafa güç vericek şekilde takıp zorla benimde hiç çıkmıyor çıkarırken düz tornovaida kullanıyorum yani demek istediğim tornovadiyayı o ufak dişin üstündeki ufak boşluğa yan koy kablo tarafına güç ver ama tüm sorumluluk sana ait dostum.

Arkadaşlar inanın kafayı yemek üzereyim saatlerdir bu 3.0 kablosunu sökmeye uğraşıyorum gezmediğim konu ve video kalmadı her şeyi denedim ne yapabilirim
çekince çıkması lazım nasıl çıkmıyor ?

Çekip çıkaracaksın başka yolu yok kırılmasın dikkat et sadece.

çekince çıkması lazım nasıl çıkmıyor ?
Dostum parmaklarım morardı ama gerçekten çıkmıyor eğer pense bulabilirsem onunla deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düz tornavidayı o birleşme yerine kablodan tarafa güç vericek şekilde takıp zorla benimde hiç çıkmıyor çıkarırken düz tornovaida kullanıyorum yani demek istediğim tornovadiyayı o ufak dişin üstündeki ufak boşluğa yan koy kablo tarafına güç ver ama tüm sorumluluk sana ait dostum.
Deneyeceğiö
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oraya sokamıyorum fotoğraflı anlatma şansın var mı rica etsem

Babamla beraber zar zor söktük yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri