aynen öyle hocam bu gün dışarı çıktık arkadaşlarla bi kahve 120 tlSadece 8,25 dolar ne bekliyorsun ki? Bizim millet şaka gibi daha ekonominin ne halde olduğunun farkında değilsin galiba. 270TL fiyata oldu olacak Bose versinler. Valla bazı insanları anlamak çok güç.
Bende de soundpeats varda onların fiyatlarıyla 250tl lik kulaklığın bir miBunu alacağınıza soundpeats ürünlerine bakın en azından kaliteli
1000tl ye kadar var 300 verene kadar iyi bişey almak saha mantıklıBende de soundpeats varda onların fiyatlarıyla 250tl lik kulaklığın bir mi
Dediğim gibi arada hala 700tl fark alabiliyorsa tabi kaliteli ürün almak daha mantıklı. Bende indirimler air4 pro almıştım onla bu karsilastirilamaz1000tl ye kadar var 300 verene kadar iyi bişey almak saha mantıklı
Kaça aldınDediğim gibi arada hala 700tl fark alabiliyorsa tabi kaliteli ürün almak daha mantıklı. Bende indirimler air4 pro almıştım onla bu karsilastirilamaz
Dün akşam 310 liraya aldım keşke azdaha bekleseymişim pahalıya almış oldum...Alıntıyı görüntülebende aldım şuan bı miktar daha uyguna geliyor bilginize
1450 veya 1500 daha 1 ay anca oldu alalı ama baya memnunumKaça aldın
Alıp almamak arasında gittim fiyat düşünce aldım çok fiyat farkı yok aslındaDün akşam 310 liraya aldım keşke azdaha bekleseymişim pahalıya almış oldum...
çok yok evet ama az satılan ilandan aldım ben 30 satışı vardı diğerinin 5000+ satışı vardıAlıp almamak arasında gittim fiyat düşünce aldım çok fiyat farkı yok aslında
Bı fark yoktur aynı ürün sonuçtaçok yok evet ama az satılan ilandan aldım ben 30 satışı vardı diğerinin 5000+ satışı vardı