şahin doğan
80+ Platinum
Bütçe 1000-2000 arası. ANC kesin olması lazım, top gibi olan kulaklıklar olmaz, çubuk şeklinde olması lazım, birde kulak ucu silikonlu.
2000'e yaklaşıp aradaki farka değecek ise onları tercih ederim.ucuzlardan önerdim istersen daha pahalı atabilirim ama bunlar gayet iyidirAnker SoundCore Life Note 3i TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Note 3i TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Note 3i TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.431,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anker soundcore life 3i özellikle önerimdir. Fazla para vermeye gerek yok. 3 sürümünden daha ucuz ve daha başarılı. (normalde düz 3 versiyonu daha ucuz olması gerek )2000'e yaklaşıp aradaki farka değecek ise onları tercih ederim.
Hocam hem top gibi yuvarlak bir kulaklık hem de anc yok.Buds FE diyeceğim de geçen biri patladı diyordu her yerde.
Çubuksuz olmayacak hocam.Buds FE diyeceğim de geçen biri patladı diyordu her yerde.
Anc var anker liberty 4 NC öneririmHocam hem top gibi yuvarlak bir kulaklık hem de anc yok.
ANC var BUDS FE modelinde.Hocam hem top gibi yuvarlak bir kulaklık hem de anc yok.
pasif gürültü önleme yok onda yalnız etraftaki konuşma seslerini duyarsın. sadece tren otobüs seslerini engeller. oda yeter bence alabilirsin. ama fiyatı biraz fazla onun yerine AirPods pro 2 daha mantıklı olur pasif gürültü önlemeside var.Airpods 4 anc yi onerirmisiniz yurt dışından aldıracam
Valla ben kullanıyorum daha patlamadıkBuds FE diyeceğim de geçen biri patladı diyordu her yerde.
Anc var anker liberty 4 NC öneririm
Pardon benim hatam. Buds fe deneme fırsatım olmadı nasıldır bilemiyorum sadece isminden yola çıkarak söyledim.ANC var BUDS FE modelinde.