Hocam stokta yok maalesef.Güzel görünüyor.
Hiç. İhtiyacım yok zorla aldıracaksınız
Hayırlı olsun
Hocam cevap yazdımı acaba satıcıYurt dışından geldiği için gerekiyor mu emin olamadım bende satıcıya yazdım .
Hocam bu ürün mü geri dönmüşdü yoksa başka ürün mü satıcı ya TC bildirirsek bir sıkıntı oluşur mu acaba şimdiye kadar alanlar TC ile ilgili bir sıkıntı yaşadımı yoksa direkt geldi mi sıkıntısızÜrün 17.01.2024 tarihinde kargoya verildi 01.02.2024 tarihi itibariyle geldi. Sipariş verdikten sonra mutlaka satıcıya mesaj atıp TC kimlik numaranızı bildirin yoksa gelir geri döner(yaşandı). Kargoist firması Türkiye'deki dağıtımını yapıyor size de kargo takip numarası gönderiliyor. Ekstra gümrük vergisi ödenmedi. Ürünü öneririm tavana yansıtıp yatarak izliyorum. Çözünürlükten dolayı çekincelerim vardı fakat fiyatına göre oldukça tatmin edici. 1 adet USB girişi, 1 adet HDMI girişi var. Bulabiliyorsanız powerbank ile kullanabilmek için AC 220V giriş yerine USB/Type-c ile çalışan bir model alın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam stokta yok maalesef.
3k ya kadar bence her türlü alınır
bencede ben aldım memnunum3k ya kadar bence her türlü alınır
sıkıntısız geliyor hocam hiç bakmadan alın vergide çıkmıyor.Hocam cevap yazdımı acaba satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu ürün mü geri dönmüşdü yoksa başka ürün mü satıcı ya TC bildirirsek bir sıkıntı oluşur mu acaba şimdiye kadar alanlar TC ile ilgili bir sıkıntı yaşadımı yoksa direkt geldi mi sıkıntısız
2200 olmuş biri bizi gözetliyorbencede ben aldım memnunum
sıkıntısız geliyor hocam hiç bakmadan alın vergide çıkmıyor.
Aldım zaten hocam kargoya verilmesini bekliyorum siz TC girmiş miydiniz geri dönerse uğraşmak istemiyorumbencede ben aldım memnunum
sıkıntısız geliyor hocam hiç bakmadan alın vergide çıkmıyor.
SABAH 1850İDİBu nedir ya 2 gün önce 1900 oldu şimdi de 2400 olmuş alınmaz bence bu fiyatlara aliexpresste bile daha ucuz
Hocam ben satıcıya gümrükte sorun çıkmaması adına kimlik nomu yolladım siparişten sonra .Aldım zaten hocam kargoya verilmesini bekliyorum siz TC girmiş miydiniz geri dönerse uğraşmak istemiyorum
doğrudur ben de alacaktım da saçma bi zam yapmışlar aliexpressden 69 dolara geliyor zaten şu an amazondan almanın bi mantığı kalmadıSABAH 1850İDİ