Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
bende bluetooth bağlantıda problem var. youtube den ses geliyor Netflixte ses gelmiyor. Deneyimleyip burada paylaşır mısınız?

Yurt dışından geldiği için gerekiyor mu emin olamadım bende satıcıya yazdım .
Hocam cevap yazdımı acaba satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün 17.01.2024 tarihinde kargoya verildi 01.02.2024 tarihi itibariyle geldi. Sipariş verdikten sonra mutlaka satıcıya mesaj atıp TC kimlik numaranızı bildirin yoksa gelir geri döner(yaşandı). Kargoist firması Türkiye'deki dağıtımını yapıyor size de kargo takip numarası gönderiliyor. Ekstra gümrük vergisi ödenmedi. Ürünü öneririm tavana yansıtıp yatarak izliyorum. Çözünürlükten dolayı çekincelerim vardı fakat fiyatına göre oldukça tatmin edici. 1 adet USB girişi, 1 adet HDMI girişi var. Bulabiliyorsanız powerbank ile kullanabilmek için AC 220V giriş yerine USB/Type-c ile çalışan bir model alın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bu ürün mü geri dönmüşdü yoksa başka ürün mü satıcı ya TC bildirirsek bir sıkıntı oluşur mu acaba şimdiye kadar alanlar TC ile ilgili bir sıkıntı yaşadımı yoksa direkt geldi mi sıkıntısız

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

JackRyan

80+ Silver
3k ya kadar bence her türlü alınır
bencede ben aldım memnunum

Hocam cevap yazdımı acaba satıcı

Hocam bu ürün mü geri dönmüşdü yoksa başka ürün mü satıcı ya TC bildirirsek bir sıkıntı oluşur mu acaba şimdiye kadar alanlar TC ile ilgili bir sıkıntı yaşadımı yoksa direkt geldi mi sıkıntısız
sıkıntısız geliyor hocam hiç bakmadan alın vergide çıkmıyor.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Aldım zaten hocam kargoya verilmesini bekliyorum siz TC girmiş miydiniz geri dönerse uğraşmak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Bu nedir ya 2 gün önce 1900 oldu şimdi de 2400 olmuş alınmaz bence bu fiyatlara aliexpresste bile daha ucuz

Son düzenleme:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Amazon yddan daha once siparis v3rdim ama bu siparişte tc girdigimi hatirlamiyorum tekrar girmeme gerek var miydi? Ustelik hareket gormemis kargom resimdeki gibi bunda bi sorun var mi? Ne yapmayliyim musteri temsilcisine baglansam mi?
SmartSelect_20240202_123342_Amazon Shopping.jpg

Reyconjeff

80+ Bronze

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Aldım zaten hocam kargoya verilmesini bekliyorum siz TC girmiş miydiniz geri dönerse uğraşmak istemiyorum
Hocam ben satıcıya gümrükte sorun çıkmaması adına kimlik nomu yolladım siparişten sonra .

Top Bottom