darkshadow
80+
Hocam dün sipariş verdim . Gece 01.30 civarında yazdım satıcıya sabah 10.30 gibi dönüş yaptı . Siparişi göndermeyecegini veya gönderemeyecegine dair bir bilgi paylaşmadı. Gümrükte vergi alınırsa ücretini karşılayacağını makbuzu atmamin yeterli olacağını belirtti . Göndermez ve iptal ederse Amazon ile iletişime geçip fark kadar hediye kartı tanımlanmasını isteyebiliriz . Hatta paketleme de sıkıntı olduğunu ve kırık ürün geldiğini paketlemeye dikkat edilmesini rica ettim , her geçen gün daha da dikkat ediyoruz dedi satıcı yollamayacagi ürün için böyle söylemez muhteme
Sağolun hocam teşekkürlerAmazon burası. Gondermezse müşteri hizmetlerine yaz para iadesi + ürüne gelen zam kadar hediye kart alabilirsin. Sorun olmaz. Ve teslim tarihi bugün alirsan 27subat diyorm uzun sürmesi normal herhalde
Ürünü alıp eline ulaşanlardan kimse ürünü alırken kimlik numarası girdimi ya da satıcıya kimlik numarasını yazdı mı kimlik numarası vermeden veya girmeden sıkıntısız gelen oldu mu?satıcıya kimlik numaramı verirsem sıkıntı olur mu?