Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Hocam dün sipariş verdim . Gece 01.30 civarında yazdım satıcıya sabah 10.30 gibi dönüş yaptı . Siparişi göndermeyecegini veya gönderemeyecegine dair bir bilgi paylaşmadı. Gümrükte vergi alınırsa ücretini karşılayacağını makbuzu atmamin yeterli olacağını belirtti . Göndermez ve iptal ederse Amazon ile iletişime geçip fark kadar hediye kartı tanımlanmasını isteyebiliriz . Hatta paketleme de sıkıntı olduğunu ve kırık ürün geldiğini paketlemeye dikkat edilmesini rica ettim , her geçen gün daha da dikkat ediyoruz dedi satıcı yollamayacagi ürün için böyle söylemez muhteme
Amazon burası. Gondermezse müşteri hizmetlerine yaz para iadesi + ürüne gelen zam kadar hediye kart alabilirsin. Sorun olmaz. Ve teslim tarihi bugün alirsan 27subat diyorm uzun sürmesi normal herhalde
Sağolun hocam teşekkürler
Ürünü alıp eline ulaşanlardan kimse ürünü alırken kimlik numarası girdimi ya da satıcıya kimlik numarasını yazdı mı kimlik numarası vermeden veya girmeden sıkıntısız gelen oldu mu?satıcıya kimlik numaramı verirsem sıkıntı olur mu?

A_TURAN_A

80+ Bronze
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $43.54 66% İndirim | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet her şey dahil 66 dolar ilk sipariş indirimiyle
hmm ozman yine çok iyi fiyat

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
Ürün 17.01.2024 tarihinde kargoya verildi 01.02.2024 tarihi itibariyle geldi. Sipariş verdikten sonra mutlaka satıcıya mesaj atıp TC kimlik numaranızı bildirin yoksa gelir geri döner(yaşandı). Kargoist firması Türkiye'deki dağıtımını yapıyor size de kargo takip numarası gönderiliyor. Ekstra gümrük vergisi ödenmedi. Ürünü öneririm tavana yansıtıp yatarak izliyorum. Çözünürlükten dolayı çekincelerim vardı fakat fiyatına göre oldukça tatmin edici. 1 adet USB girişi, 1 adet HDMI girişi var. Bulabiliyorsanız powerbank ile kullanabilmek için AC 220V giriş yerine USB/Type-c ile çalışan bir model alın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
benim niye böyle göstermiyo la

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

A_TURAN_A

80+ Bronze
AliExpress daha önce hiç kullanmadım. İade vs durumları nasıl ve alınca elimize ürün yerine başka bir ürün göndermezler değil mi? Güvenli mi kısaca?
Ben 50,60 tane ürün almışımdır sorunsuz geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba farklı bir şeyimi perde ayak vs
Kumandasını gönderir, ya da ürünü 300 e alırız 1.500 lira vergi ister belki 😂😂😂

Top Bottom