Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Hasan
Dün sepete eklemiştim 1851 tlden baktım ürün fiyatı 2.400 olmuş ama sepette hala 1851 tl gözüküyordu o şekilde aldım 3 taksitle 1850'den nasıl oldu anlamadım ama

Hocam ben satıcıya gümrükte sorun çıkmaması adına kimlik nomu yolladım siparişten sonra .
Hocam sizin ürün kargoya verildi mi acaba siparişi ne zaman verdiniz.bir de satıcı mesajınıza ne kadar sürede dönüş yaptı.ilk atılan linkteki satıcıdan aldım bende ama ürünü kaldırmış mağazadan sipariş kısmından ürünü tekrar al deyince fiyat artmış ve satıcı değişmiş olarak gözüküyor elindeki stok bitti diye tahmin ediyorum ama yinede gönderir bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Aliexpresse yeni bir projektör gelmiş 280 ansi yani hy300den daha parlak 66 dolara falan geliyor

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Hocam sizin ürün kargoya verildi mi acaba siparişi ne zaman verdiniz.bir de satıcı mesajınıza ne kadar sürede dönüş yaptı.ilk atılan linkteki satıcıdan aldım bende ama ürünü kaldırmış mağazadan sipariş kısmından ürünü tekrar al deyince fiyat artmış ve satıcı değişmiş olarak gözüküyor elindeki stok bitti diye tahmin ediyorum ama yinede gönderir bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
Hocam dün sipariş verdim . Gece 01.30 civarında yazdım satıcıya sabah 10.30 gibi dönüş yaptı . Siparişi göndermeyecegini veya gönderemeyecegine dair bir bilgi paylaşmadı. Gümrükte vergi alınırsa ücretini karşılayacağını makbuzu atmamin yeterli olacağını belirtti . Göndermez ve iptal ederse Amazon ile iletişime geçip fark kadar hediye kartı tanımlanmasını isteyebiliriz . Hatta paketleme de sıkıntı olduğunu ve kırık ürün geldiğini paketlemeye dikkat edilmesini rica ettim , her geçen gün daha da dikkat ediyoruz dedi satıcı yollamayacagi ürün için böyle söylemez muhtemelen .

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Amazon burası. Gondermezse müşteri hizmetlerine yaz para iadesi + ürüne gelen zam kadar hediye kart alabilirsin. Sorun olmaz. Ve teslim tarihi bugün alirsan 27subat diyorm uzun sürmesi normal herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Link atar mısın? Bulamadım ya onu ya bunu alcam
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $43.54 66% İndirim | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

vergi ve kargo ile 66 dolar
Evet her şey dahil 66 dolar ilk sipariş indirimiyle

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $43.54 66% İndirim | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık

Fiyat olarak daha ucuz. Videosu vs var mı YouTube da akşam alacağım bı bakalım videosu varsa.

Bir de hocam istek listesine ekleyince fiyatı farklı sepete ekleyince farklı. Neden olabilir?

Ekler

• Screenshot_2024-02-02-13-21-57-424_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2024-02-02-13-21-57-424_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    755.2 KB · Hit: 50
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Fiyat olarak daha ucuz. Videosu vs var mı YouTube da akşam alacağım bı bakalım videosu varsa.

Bir de hocam istek listesine ekleyince fiyatı farklı sepete ekleyince farklı. Neden olabilir?
Video ben de bulamadım sanırım yeni bir ürün. İstek listesindeki fiyat indirimden önceki fiyat muhtemelen hocam sepetteki fiyat geçerli yani

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Video ben de bulamadım sanırım yeni bir ürün. İstek listesindeki fiyat indirimden önceki fiyat muhtemelen hocam sepetteki fiyat geçerli yani
Teşekkürler hocam. 3000 e kadar çıkabilirim snece daha iyisini bulur muyum yoksa bu yeterli olur mu? Film izlemek için ve haftalık maç izlemek için kullancam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,128
Üyeler
160,037
Son üye
yardımlazım37
Top Bottom