Hocam sizin ürün kargoya verildi mi acaba siparişi ne zaman verdiniz.bir de satıcı mesajınıza ne kadar sürede dönüş yaptı.ilk atılan linkteki satıcıdan aldım bende ama ürünü kaldırmış mağazadan sipariş kısmından ürünü tekrar al deyince fiyat artmış ve satıcı değişmiş olarak gözüküyor elindeki stok bitti diye tahmin ediyorum ama yinede gönderir bir sıkıntı çıkmaz değil mi?Hocam ben satıcıya gümrükte sorun çıkmaması adına kimlik nomu yolladım siparişten sonra .
Şuan fiyatları 2300-2400 civarı.Aynısını aliexpressde yeni kullanıcı indirimi ile bile 3000tlye satıyorlar. Hem içinde android 11 var hem de 720p HD görüntü verebiliyor bu fiyata bundan iyisi yok.
Not:Satın alanların çoğuna kapıda vergi vb. gelmedi.Genelde Aras kargo ile teslimata çıkarılmışsa da anlayabilirsiniz.
manuel olarak dümdüz ayarlanabiliyor tam akrşıdan olmasına gerek yokaçının tam duvarı yansıtmasına dikkat edin. eğimli olursa görüntü bozuluyor.
Link atar mısın? Bulamadım ya onu ya bunu alcamAliexpresse yeni bir projektör gelmiş 280 ansi yani hy300den daha parlak 66 dolara falan geliyor
Hocam dün sipariş verdim . Gece 01.30 civarında yazdım satıcıya sabah 10.30 gibi dönüş yaptı . Siparişi göndermeyecegini veya gönderemeyecegine dair bir bilgi paylaşmadı. Gümrükte vergi alınırsa ücretini karşılayacağını makbuzu atmamin yeterli olacağını belirtti . Göndermez ve iptal ederse Amazon ile iletişime geçip fark kadar hediye kartı tanımlanmasını isteyebiliriz . Hatta paketleme de sıkıntı olduğunu ve kırık ürün geldiğini paketlemeye dikkat edilmesini rica ettim , her geçen gün daha da dikkat ediyoruz dedi satıcı yollamayacagi ürün için böyle söylemez muhtemelen .Hocam sizin ürün kargoya verildi mi acaba siparişi ne zaman verdiniz.bir de satıcı mesajınıza ne kadar sürede dönüş yaptı.ilk atılan linkteki satıcıdan aldım bende ama ürünü kaldırmış mağazadan sipariş kısmından ürünü tekrar al deyince fiyat artmış ve satıcı değişmiş olarak gözüküyor elindeki stok bitti diye tahmin ediyorum ama yinede gönderir bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
vergi ve kargo ile 66 dolarAliexpresse yeni bir projektör gelmiş 280 ansi yani hy300den daha parlak 66 dolara falan geliyor
Amazon burası. Gondermezse müşteri hizmetlerine yaz para iadesi + ürüne gelen zam kadar hediye kart alabilirsin. Sorun olmaz. Ve teslim tarihi bugün alirsan 27subat diyorm uzun sürmesi normal herhaldeHocam sizin ürün kargoya verildi mi acaba siparişi ne zaman verdiniz.bir de satıcı mesajınıza ne kadar sürede dönüş yaptı.ilk atılan linkteki satıcıdan aldım bende ama ürünü kaldırmış mağazadan sipariş kısmından ürünü tekrar al deyince fiyat artmış ve satıcı değişmiş olarak gözüküyor elindeki stok bitti diye tahmin ediyorum ama yinede gönderir bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $43.54 66% İndirim | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açıkLink atar mısın? Bulamadım ya onu ya bunu alcam
Evet her şey dahil 66 dolar ilk sipariş indirimiylevergi ve kargo ile 66 dolar
Fiyat olarak daha ucuz. Videosu vs var mı YouTube da akşam alacağım bı bakalım videosu varsa.AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $43.54 66% İndirim | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık
WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taÅınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Evet her şey dahil 66 dolar ilk sipariş indirimiyle
Bir de hocam istek listesine ekleyince fiyatı farklı sepete ekleyince farklı. Neden olabilir?AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $43.54 66% İndirim | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık
WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taÅınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Evet her şey dahil 66 dolar ilk sipariş indirimiyle
Video ben de bulamadım sanırım yeni bir ürün. İstek listesindeki fiyat indirimden önceki fiyat muhtemelen hocam sepetteki fiyat geçerli yaniFiyat olarak daha ucuz. Videosu vs var mı YouTube da akşam alacağım bı bakalım videosu varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de hocam istek listesine ekleyince fiyatı farklı sepete ekleyince farklı. Neden olabilir?
Teşekkürler hocam. 3000 e kadar çıkabilirim snece daha iyisini bulur muyum yoksa bu yeterli olur mu? Film izlemek için ve haftalık maç izlemek için kullancam.Video ben de bulamadım sanırım yeni bir ürün. İstek listesindeki fiyat indirimden önceki fiyat muhtemelen hocam sepetteki fiyat geçerli yani