Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
Bende yalnız bluetooth hoparlör bağlayınca youtube harici hiçbir programda ses gelmiyor. Netflix dahil . Bunu çözemedim

ReyJovick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
rt
gidip gelip ileriyi geriyi okumadan vergi soranlar var yok arkadaşlar sormayın artık.
fan sesi bir miktar var ses kalitesi ne öldürür ne güldürür.
aida 64 den baktığımda gerçek android 11, ortalama 65-70 derece arasında çalışıyor şu an ki mevsim şartlarında.
toz toplama ve yaz şartlarında sıcaklık artacaktır.
amazon prime dışında hdo box kurmak istedim fakat downloader hiç çalışmadı.
yotube tivibugo vs sıkıntısız çalışıyor ekran çapı büyüdükce kalite kurtamayabiliyor.
odam zifiri karanlık fakat koyu sahneleri hiç iç açıcı değil ama düz duvara standart badanalı duvara yansıttığım detayını da es geçmemek lazım.
biraz daha parlak olsa belki projeksiyon boyası düşünürdüm fakat gereksiz 3te1 i fiyatına satılıyor bu parayı boyaya vercek olsam bir üst modeli alırdım.
sonuç itibariyle tv vs alternatifi olarak alacaksanız alınmaz, ben yan duvara yansıtıp bazen yatarak bazen PC kullanıyorum hem bana bir ses hem tivibu vs izlemek için daha büyük bir ekran oluyor. sinema vs izleme ümidiyle alacaksanız monitör daha çok detay verir.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Arkadaşlar Amazon normalde TC istiyordu ama bu ürün TC istemedi . Sizler TC no girmiş miydiniz ? Siparişi geçtikten sonra satıcı ile iletişime geçip vermek gerekir mi ?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ben de bayağıdır kullanıyorum yorumlarımı yazayım
Ürünü çapraz koyabilirsiniz otomatik düzeltmeyi kapatıp kendiniz manuel ayarlayın dümdüz olacaktır.
Fan sesi film izlerken hissettirmiyor
Admin ayarlarından parlaklığı ve sesi arttırabiliyorsun ve bayağı etki ediyor çok daha güzel oluyor.
Isınma sorunu hiç olmadı yazında sorun olacağını düşünmüyorum
Blutv, tv+ gibi benzeri uygulamaları android sürümünü yüklüyor tv sürümü olamadığı için sorunlu açılıyor extra bilgiaayardan usb ye apk sürümünü indirip kurmak gerekiyor 5,10 dk nızı alır gayet kolay.
Şuan dolabın üstünde kullanıyorum çaprazdan yansıtıyorum ama manuel olarak iyi ayarladığım için görüntü dümdüz ve bir köşeden bir köşeye 300 cm olarak ölçtüm, 300 ekran televizyonunuz var gibi oluyor.
Tv olarak vs gibi de kullanılabilir her şeyi düzgün ayarladığınız da televizyon almak boşaymış diyeceksiniz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki yukarıda tc ile ilgili bir soru sordum . Siz alırken tc no istedi mi ?
Hatırlamıyorum ama istemedi galiba

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Ben de bayağıdır kullanıyorum yorumlarımı yazayım
Ürünü çapraz koyabilirsiniz otomatik düzeltmeyi kapatıp kendiniz manuel ayarlayın dümdüz olacaktır.
Fan sesi film izlerken hissettirmiyor
Admin ayarlarından parlaklığı ve sesi arttırabiliyorsun ve bayağı etki ediyor çok daha güzel oluyor.
Isınma sorunu hiç olmadı yazında sorun olacağını düşünmüyorum
Blutv, tv+ gibi benzeri uygulamaları android sürümünü yüklüyor tv sürümü olamadığı için sorunlu açılıyor extra bilgiaayardan usb ye apk sürümünü indirip kurmak gerekiyor 5,10 dk nızı alır gayet kolay.
Şuan dolabın üstünde kullanıyorum çaprazdan yansıtıyorum ama manuel olarak iyi ayarladığım için görüntü dümdüz ve bir köşeden bir köşeye 300 cm olarak ölçtüm, 300 ekran televizyonunuz var gibi oluyor.
Tv olarak vs gibi de kullanılabilir her şeyi düzgün ayarladığınız da televizyon almak boşaymış diyeceksiniz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatırlamıyorum ama istemedi galiba
Yurt dışından geldiği için gerekiyor mu emin olamadım bende satıcıya yazdım .

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Can Demir
Ürün 17.01.2024 tarihinde kargoya verildi 01.02.2024 tarihi itibariyle geldi. Sipariş verdikten sonra mutlaka satıcıya mesaj atıp TC kimlik numaranızı bildirin yoksa gelir geri döner(yaşandı). Kargoist firması Türkiye'deki dağıtımını yapıyor size de kargo takip numarası gönderiliyor. Ekstra gümrük vergisi ödenmedi. Ürünü öneririm tavana yansıtıp yatarak izliyorum. Çözünürlükten dolayı çekincelerim vardı fakat fiyatına göre oldukça tatmin edici. 1 adet USB girişi, 1 adet HDMI girişi var. Bulabiliyorsanız powerbank ile kullanabilmek için AC 220V giriş yerine USB/Type-c ile çalışan bir model alın.

1706858078956.jpeg
1706858086749.jpeg

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Erdem çay
Ürün 17.01.2024 tarihinde kargoya verildi 01.02.2024 tarihi itibariyle geldi. Sipariş verdikten sonra mutlaka satıcıya mesaj atıp TC kimlik numaranızı bildirin yoksa gelir geri döner(yaşandı). Kargoist firması Türkiye'deki dağıtımını yapıyor size de kargo takip numarası gönderiliyor. Ekstra gümrük vergisi ödenmedi. Ürünü öneririm çözünürlükten dolayı çekincelerim vardı fakat fiyatına göre oldukça tatmin edici. Bulabiliyorsanız powerbank ile kullanabilmek için AC 220V giriş yerine USB/Type-c ile çalışan bir model alın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güzel görünüyor.

Hiç. İhtiyacım yok zorla aldıracaksınız

Hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Enes
açının tam duvarı yansıtmasına dikkat edin. eğimli olursa görüntü bozuluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,663
Üyeler
159,658
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom