Neler Yeni

Android Android 12 WhatsApp Sorunu

ksxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Arkadaşlar general mobile GM 21 plus model telefonumu bugün android 12'ye yükselttim. Yükselttikten sonra telefon çok donmaya başladı ve şu an WhatsApp'ta medya alıp gönderemiyorum ses kaydı dahil. Ne yapmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Arkadaşlar general mobile GM 21 plus model telefonumu bugün android 12'ye yükselttim. Yükselttikten sonra telefon çok donmaya başladı ve şu an WhatsApp'ta medya alıp gönderemiyorum ses kaydı dahil. Ne yapmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
M51 de android 12 kullanıyorum. Ben hiç öyle sorun yaşamadım. Sorun telefonda olabilir. Veya telefona gelen güncelleme optimizasyonu kötüdür. Gm sorunu.

kırmızışarapp

80+ Silver
Uygulama izinlerine bakın. Belki bir hata olmuştur bilemiyorum.

ksxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama izinlerine bakın. Belki bir hata olmuştur bilemiyorum.
Her yere baktım her şeye izin verilmiş. Bunun Android 12 yazılımında olduğunu düşünüyorum çünkü önceden hiçbir şey yoktu tüm ayarlar aynı. Android 12'yi telefonun sıfırlamadan nasıl değiştirebilirim?

selimpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
selim
aga aynı hatayı alıyorum neleri denedin cozebildin mi gercekten sinir bozucu ya 12 geldi diye sevindim wp gitti bu sefer her seyi denedim yok çözüm sen neler yaptın

ksxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga aynı hatayı alıyorum neleri denedin cozebildin mi gercekten sinir bozucu ya 12 geldi diye sevindim wp gitti bu sefer her seyi denedim yok çözüm sen neler yaptın
kanka hala aynı çözemedim sorunu baya bir şeyi denedim olmuyor telefonu değiştiricem sanırım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
güncelleme hatalı yüklenmiş olabilir hocam sıfırlayın telefonu

selimpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
selim
kanka neymiş yazabilir misin
simdi knk zarchiver diye bir dosya uygulamasi var onu yükle ordan android/media/com.whatsapp dosyası var onu bul kopyala ayni uere yapıştır sonra eski dosyanın adini degistir whatsappold yap mesela sonra uygulamayi ac çözülüyor direk en sonda kopyaladigi. dosyanin icindeki seyleri diger whatsapp dosyasina kopyala ici bos olan yeni dosya olusturucak ordan da yedekleme yaparsin zaten bende İngilizce arayarak buldum bu çözümü sorun surda android 11 icin oldugu icin eski whatsapp dosyasi suanda android 12 de whatsapp kendi dosyasini bulamiyor ve oyuzden hata veriyor boyle yaparak sorun çözülür dene simdi bi olursa haber veirirsin

ksxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
simdi knk zarchiver diye bir dosya uygulamasi var onu yükle ordan android/media/com.whatsapp dosyası var onu bul kopyala ayni uere yapıştır sonra eski dosyanın adini degistir whatsappold yap mesela sonra uygulamayi ac çözülüyor direk en sonda kopyaladigi. dosyanin icindeki seyleri diger whatsapp dosyasina kopyala ici bos olan yeni dosya olusturucak ordan da yedekleme yaparsin zaten bende İngilizce arayarak buldum bu çözümü sorun surda android 11 icin oldugu icin eski whatsapp dosyasi suanda android 12 de whatsapp kendi dosyasini bulamiyor ve oyuzden hata veriyor boyle yaparak sorun çözülür dene simdi bi olursa haber veirirsin
kanka çok çok teşekkür ederim düzeldi valla sinir krizi geçiriyordum çok sağ olasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,016
Üyeler
166,674
Son üye
Kaynarr
Top Bottom