s23 ultra yd alımabilir server kayfı 110 dolarAndroid Telefon Kullanmaya Devam etmek istiyorum. Sosyal medyada içerik üretiyorum. Kamerası başarılı olan bir android telefon istiyorum.
S22-23-24 alınır mı? Honor 200 var. Tavsiyeniz var mı
S23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe miS23 FE alabilirsin, Honor 200'ün kamera yazılımı iyi değil, mağazada yazılara zoom yaparak çektim, diğer telefonlar yazılım ile yazıları okunur hale getirirken Honor çamur gibi yapıp bütün harfleri birbirine karıştırıp Çince gibi bir şey yapıyor. Farklı olarak Poco F6'ya bakabilirsin, deneyimlemedim ama bu fiyat bandında iyi diyorlar. S23 FE için de ekran çerçeve oranı hariç güzel telefonö
S23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mis23 ultra yd alımabilir server kayfı 110 dolar
En iyisi ultra ama bütçene uygun olan FE, en F/P olan da FES23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mi
epeyde telefonları katşılaştır diyerek aralarındaki farkı görebilirsinS23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
S23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mi
Fe fan edition demek kotuden iyiye su sekilde s23fe - s23 - s23+ -s23 ultraS23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
S23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mi