Android 📱Android APK'larinin SONU...🔚

zzaten iphone dan ziyade android bir çok kullanıcın bir diğer kullanma sebebiydi bu onu da kaldırdılar

Bence yüklemenin yeni bir yolu bulunur açık kaynak sonuçta

Pc tarafında indirimler büyük çaplı oluyor beni çoğu tatmin etmese de ama Android tarafında zaten kazık fiyatlandırma çok bir de çöp oyunda çok. Yani kazıklanma ihtimaliniz daha fazla, toplam 1 saatlik oyunların 50 100 TL üzeri satış rakamları ile pazarladığını düşünürseniz hiçte iyi olmamış.

yani inat tv acamıcakmıyım :(

artık androidin özelliği çok kalmaz bu kalkarsa çoğu kişinin android alma sebebi zaten kaçak oyun oynama oda giderse şayet iOS dan farkı kalmaz ve öyle olursa iOS çok daha iyi bir tercih olur çünkü iOS en azından özel sürüm alıyor instagramda vs.

Apk kalkar, yeni paketleme formatı, adı neyse kullanıma açılır. Telefonlar boş kalacak değil. Ama siz ağlamayı seviyorsunuz. Doyasıya üzülün.

Pc tarafında indirimler büyük çaplı oluyor beni çoğu tatmin etmese de ama Android tarafında zaten kazık fiyatlandırma çok bir de çöp oyunda çok. Yani kazıklanma ihtimaliniz daha fazla, toplam 1 saatlik oyunların 50 100 TL üzeri satış rakamları ile pazarladığını düşünürseniz hiçte iyi olmamış.
bu yorumuna katılmıyorum hocam, android mağazalarında yerel fiyatlandırma var örneğin terraria, gta:sa, stardew valley gibi oyunları Steame göre daha ucuza alabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri