Android studio vs vscode

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba ben kotlin ile mobil uygulama geliştirmek istiyorum ama android studio çok yavaş ve hantal geliyor bana araştırdığımda ise vs code eklenti ile kotlin kullanabilicegini gördüm sizce dezavantajları nedir öğrenirken hocalar hep a.studio kullaniyo öğrenmede olsun olabilicek dezavantajları aciklarmisiniz

Arkadaşlar merhaba ben kotlin ile mobil uygulama geliştirmek istiyorum ama android studio çok yavaş ve hantal geliyor bana araştırdığımda ise vs code eklenti ile kotlin kullanabilicegini gördüm sizce dezavantajları nedir öğrenirken hocalar hep a.studio kullaniyo öğrenmede olsun olabilicek dezavantajları aciklarmisiniz
Android Studio da pek çok şey hazır geliyor Android Emulatör gibi. vscode kullanırken yine Android Studio kurman gerekiyor sanırım Android Emulatörü oradan kuruyorlar çünkü. Flutter için öyle yapıyorlardı en azından. Kendi telefonunu bağlayanlar da vardı.
Bunun dışında proje oluştururken pek fazla uğraşmıyorsun. Uygulama çıktısı almak vs daha kolay. Vscode kullanırken bunları yapmak için terminale komut yazıyorsun. Aynı işleri görsel arayüz olmadan yapıyorsun yani.
Genel olarak böyle. Yine de araştır bence kotlin tarafında olay daha farklı olabilir. Flutter kullanırken bu şekildeydi.

Geri