Yardım Android telefon önerisi lazım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,753
Dostlar iphone 13 kullanıyorum daha 1 sene olmadı pil düştü 88 e neyse normal kullanıyorum arkadaşım airpods pro 2 önerdi bende sevmiştim özelliklerini aldım bir tane 2 gündür kullanıyorum telefonun şarjı gitmiyor normalde zaten gitmiyordu da şimdi hiç gitmiyor bluethoot falan kapalı komple ona rağmen telefonun kimyasını bozdu airpods :D o yüzden pil isağlam bir telefon lazım ama dandik kalitesiz hissettiren şeyler önermeyin s25 ultra falan düşünüyordum da baya pahalı ve kocaman 13 boyutlarında veya çok yakın cihaz önerilerine açığım

s26 alabilirsin ama kamerada aman aman bi gelişme olmaz 13ten geçince ama diğer özelliklerde baya üste geçersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkmasını bekleyip

Dostlar iphone 13 kullanıyorum daha 1 sene olmadı pil düştü 88 e neyse normal kullanıyorum arkadaşım airpods pro 2 önerdi bende sevmiştim özelliklerini aldım bir tane 2 gündür kullanıyorum telefonun şarjı gitmiyor normalde zaten gitmiyordu da şimdi hiç gitmiyor bluethoot falan kapalı komple ona rağmen telefonun kimyasını bozdu airpods :D o yüzden pil isağlam bir telefon lazım ama dandik kalitesiz hissettiren şeyler önermeyin s25 ultra falan düşünüyordum da baya pahalı ve kocaman 13 boyutlarında veya çok yakın cihaz önerilerine açığım

Fırından Yeni Çıktı Çek Hemen Bir Tane

airpods pro 2de su geçirmezlik yokmuş bi tane arkadaşın kulağında kalmış kulaklık duşa girince bozulmuş en azından yurt dışında yaşıyomuş da 10k yerine daha az zarara girmiş

Fırından Yeni Çıktı Çek Hemen Bir Tane
one ui kaynaklı samsung seçerdim ben olsam daha güvende hissettiriyor yeni güncellemelerin güzelliğiyle

airpods pro 2de su geçirmezlik yokmuş bi tane arkadaşın kulağında kalmış kulaklık duşa girince bozulmuş en azından yurt dışında yaşıyomuş da 10k yerine daha az zarara girmiş

one ui kaynaklı samsung seçerdim ben olsam daha güvende hissettiriyor yeni güncellemelerin güzelliğiyle
valla bven arrkadaş tavsiyesine göre aldım arkadaşın ki 2 kere makinada yıkandı sadece tek kulaklığın ancsi bozuldu o yüzden anc pasif

ıyy aman aman şu çirkinliğe bak öküz gözü kadar kameranın olayı ne iğrenç telefon diye alıp kullanmam oyunla işim yok sosyal medyada takılır günlük işleri kovalarım müzik dinler arada kedi,köpek,manzara,doğa ve araba vs vs fotoğraflar çekerim o kadar bunları yaparkende pilim bitmesin istiyorum aynı zamanda da kocaman bir telefonda istemiyorum iğrenç gözükmesinide istemiyorum aslında bunların hepsini apple karşılıyor ama pil konusunda sınıfta kalıyor

s25 u kullanıyorum büyük sevmiyorsan s25 e bakabilirsin arada kalite farkı yok denecek kadar az ip 13 den hayli hayli hızlı ip 16 yla rakip

s25 ısınıyor denmişti bi ara exynos 2600 2 nm olduğu için s26 düz modeli kurtarabilir az çok umutluyum ben z serisindeki 2500 de kötü değildi bence

acelesi yokta bir s25 ultrada düşündüm de çok büyük hacı
bi süre sonra küçükten sıkılıyor insan ben pek olmasa da biraz sıkıldım s23ten s25 s23ten birazcık daha büyük galiba 0.2 inç falan

ultra alsan cebe koymada sıkıntı sadece

bi süre sonra küçükten sıkılıyor insan ben pek olmasa da biraz sıkıldım s23ten s25 s23ten birazcık daha büyük galiba 0.2 inç falan

ultra alsan cebe koymada sıkıntı sadece
yok kanka sıkılmam ben herkesin tarzı başka büyük telefonlar kullandım ama kullanılacak şey değil o yüzden küçük iyidir başta 13 mini alacaktımda vazgeçmiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri