Neler Yeni

Android ucuz şarj aleti önerisi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,127
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaşlar şarj aletim ve kablosu şehir dışında kaldı. O gelene kadar idarelik bir alete ihtiyacım var çok para vermek istemiyorum çünkü geçici kullanacağım. Evde 1-2 tane şarj başlığı var ama inanır mısınız bilmem 4-5 saatte şarjı dolduramıyorlar. Orijinal başlık 1 saatte fullüyordu. 2-3 saatte falan şarj edecek bir şey lazım bana. Linkteki ürünü alsam iş görür mü sizce? Cihazım Oppo Realme C25

Gurkanpiro

80+ Platinum
spigenin 30 w modellerı ara ara 300 e dusuyor yenı hesapla 200 e gelır daha uzun omurlu olur

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
şok markette kasaya yakın olarak satılan sarj aletleri kaliteli oluyor hem kullanıyorum hem yedek olarak alıyorum

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,127
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şok markette kasaya yakın olarak satılan sarj aletleri kaliteli oluyor hem kullanıyorum hem yedek olarak alıyorum
Onların 10w dan daha mı yuksek oluyorlar ustunde yazıyor mu hocam? 10w yetmez mı linkteki ürün bana? 2-3 saatte şarjı doldursa kafi.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,127
İsim
Abdullah Aydoğdu
telefonun kaç w destekliyor ona göre alman lazım. telefonun modeli ne
Oppo Realme C25. Hocam telefonun desteklediği kadar cüzdanımın desteklediği meblağ da önemli. :D Geçici olarak kullanacağım belki 1 hafta belki 1 ay, ne zaman getirirlerse. Kendi şarj aleti neredeyse 1 saatte fullüyordu bu da 2-3 saatte fullese kafi benim için çok para vermek istemiyorum.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,127
İsim
Abdullah Aydoğdu

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Oppo Realme C25. Hocam telefonun desteklediği kadar cüzdanımın desteklediği meblağ da önemli. :D Geçici olarak kullanacağım belki 1 hafta belki 1 ay, ne zaman getirirlerse. Kendi şarj aleti neredeyse 1 saatte fullüyordu bu da 2-3 saatte fullese kafi benim için çok para vermek istemiyorum.
Şoktaki şarj aletinin sana maliyeti 300 tl olur. Ne yüksek kalite nede düşük kalite orta ayar birsey. Ama sen idarelik çok ucuz birsey arıyorsun onları internette aramana gerek yok herhangi bir mağaza olmayan telefoncuya gir (tercihen suriyeli dükkanı olsun) bir adet type c kablo en ucuzundan bir adet adaptör en ucuzundan de 100 tl ye çözersin belki daha ucuza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle de bir şey buldum resimlerde 18w olarak gözüküyor açıklamada 5w yazsa da fiyatı çok uygun alınr mı?
Bu fiyatına göre iyi 3-4 ay götürür

Top Bottom