Hocam android versiyonuda bulunmakta hangi marka telefon kullaniyorsunuz ?Konsol bağlayıp oynanabiliyormuş sanırım. Hayatımda hiç Fortnite oynamadım, PC sistemim düşük olduğundan konsolla telefondan oynamayı düşündüm. Değer mi sizce? Deneyimi rahat mı? GeforceNow üzerinden mi oynanıyor, süreç nasıl ilerliyor?
Malesef play store uzerinde mevcut degil epic games apk olarak indrilmesi lazim android telefonlardaHocam Android’ten fortnite oynamanın birçok yolu var
1-Direkt telefonunuz kaldırıyorsa play store üzerinden indirebilirsiniz
2-Bir konsolunuz var ise internetin gücü ile konsolun verdiği görüntüyü telefona aktararak oynayabilirsiniz
3-Geforce Now üzerinden internetin gücü ile oynayabilirsiniz
Sanki bi ara play store’da vardı galiba kaldırıldıMalesef play store uzerinde mevcut degil epic games apk olarak indrilmesi lazim android telefonlarda
Play store ve appstoredan kaldrildi malesef ama epic games kendi sitesinden apk indrdiginiz icin virus girme ihtimali kessinlikle yok hocamSanki bi ara play store’da vardı galiba kaldırıldı
Samsung A34 hocam. Galaxy Store'da Epic Games uygulaması var.Hocam android versiyonuda bulunmakta hangi marka telefon kullaniyorsunuz ?
Hocam epic games uygulamasini indrip uyumlu olup olmadıgina bakabilirsinSamsung A34 hocam. Galaxy Store'da Epic Games uygulaması var.
Uyumlu görünüyor, ama oynaması rahat mı onu merak ediyorum esasen.Hocam epic games uygulamasini indrip uyumlu olup olmadıgina bakabilirsin
Hocam indrip sizin denemeniz daha iyi olacaktir youtube videolarinda yuksek kalitede test ettikleri icin malesef fps degerleri 30 40 arasi gezinmekteUyumlu görünüyor, ama oynaması rahat mı onu merak ediyorum esasen.
Fortnite telefonumda mevcut zaten boyutu 14gbUyumlu görünüyor, ama oynaması rahat mı onu merak ediyorum esasen.
Ultra ayarlarda 27 FPS alınabiliyormuş, biraz kısıp oynanabilir gibi aslında.A34 patlar fortnite da
FPS'ten ziyade kontroller kolay mı PC'ye göre onu merak ediyorum. Dokunmatik oynasam, gamepad masrafına girmesem mesela, nasıl olur?Hocam indrip sizin denemeniz daha iyi olacaktir youtube videolarinda yuksek kalitede test ettikleri icin malesef fps degerleri 30 40 arasi gezinmekte