Şu ana kadar hep Android telefon kullandım ama son zamanlarda sıkıntısı çok olmaya başladı. Az önce'de İnstagram'a girememeye başladım. İos'a geçmeyi düşünüyorum ama sizce iyi bir seçim olur mu? Geçilir derseniz en düşü hangi İphone alınmalı.
ben ettim sen etme
ucuz iphone diye bir şey yok en ucuz hangi iphone alınır demişsiniz o hayale pek kapılmayın
Tamamen bütçenize bağlı.
Fiyat ile ilgili bir şey demedim. En düşük dedim. Yani sistem olarak en düşük.Bütçeye göre değişir.
en düşük xr alınır gerisi çöp bulaşmayın se de önermemFiyat ile ilgili bir şey demedim. En düşük dedim. Yani sistem olarak en düşük.
Bana göre en düşük iPhone 7 Plus tercih edilmeli.Fiyat ile ilgili bir şey demedim. En düşük dedim. Yani sistem olarak en düşük.
düz 7 alınmaz plus da bütçe çok kısıtlıysa evetBana göre en düşük iPhone 7 Plus tercih edilmeli.
katılıyorum ama iphone ların insta performansı daha iyi sebebi iphone ekran larının kısa ve geniş olur ama android de uzun ve dar çözünürlük değiştiğinden dolayı o çektiğin müq fotolar instaya yükleyince bir hiç oluyor o tarafı çok kötüİnstagram sorunu genel sorun ve ios'a geçilmez onun yerine f/p bir android telefon alın derim