Kartın sıfır olduğuna inanma o kart ikinci eldirbeyler sahibindende böyle bi mağaza var esenyurtta şubeleri sıfır kartları ucuza satıyolar hiç duydunuzmu güvenilir mi? gelip alma şansıda var yani
Bütün kartlarinmi garantisi bitmişCuma günü oradan İKİNCİ MSİ RX 470 GAMİNG X satın aldım. Kendi kasam ile gittim . Kendi kasama montajını yaptılar. Test ettim sorunsuzdu. Kart daha önce açılmış .Aldıkları müşterisi açmış ikinci el garantisi bitmiş kart olduğu için bende dert etmedim.
Garantisi varmiydiGeçen ay oradan ofisimiz için monitör aldım .Eve teslimatları varmış ücretsiz . Elemanları getirdi testini yapıp aldım .Cihazda sorun yoktu. 1aydırda kullanıyorum. Faturayı biraz geç attı 1 hafta sonra araç almaya gitmiş o nedenle geç yolladım dedi .
Sahibindennerde gördün
Bütün kartlarinmi garantisi bitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garantisi varmiydi
Sahibinden
Hocam ben yaklaşık 9 bin tl lik pc parçası alacağım çevrimiçi olup mesaja bakmıyorlar arıyorum meşgul atıyorlar falan bu nasıl iş?Geçen ay oradan ofisimiz için monitör aldım .Eve teslimatları varmış ücretsiz . Elemanları getirdi testini yapıp aldım .Cihazda sorun yoktu. 1aydırda kullanıyorum. Faturayı biraz geç attı 1 hafta sonra araç almaya gitmiş o nedenle geç yolladım dedi .
Hocam ben mesaj yazıyorum çevrimiçi olup bakmıyorlar veya arıyorum meşgul atıyorlar dertleri ne anlam veremedim . Acava evinize yakinsa bi söyler misiniz artik baksalar.Cuma günü oradan İKİNCİ MSİ RX 470 GAMİNG X satın aldım. Kendi kasam ile gittim . Kendi kasama montajını yaptılar. Test ettim sorunsuzdu. Kart daha önce açılmış .Aldıkları müşterisi açmış ikinci el garantisi bitmiş kart olduğu için bende dert etmedim.
Whatsapdan yazdım otomatik mesaj geldi . Araç alımı için şehir dışına çıkmışlar. Perşembe günü açıcaklarmış dükkanıHocam ben yaklaşık 9 bin TL lik pc parçası alacağım çevrimiçi olup mesaja bakmıyorlar arıyorum meşgul atıyorlar falan bu nasıl iş?
Hocam ben mesaj yazıyorum çevrimiçi olup bakmıyorlar veya arıyorum meşgul atıyorlar dertleri ne anlam veremedim . Acava evinize yakinsa bi söyler misiniz artik baksalar.
Banada geldi bugün oldu merhaba yazdım merhaba yazdı sonra wp ye habire girdiği halde cvp vermedi . 3 gündür arıyorum açmıyor . Ya paraya doymuş ya da kafasında kelebekler uçuşuyor.whatsapdan yazdım. Otomatik mesaj geldi.
Whatsapdan yazdım otomatik mesaj geldi . Araç alımı için şehir dışına çıkmışlar. Perşembe günü açıcaklarmış dükkanı
Çarşamba da aynı otomatik mesaj geliyorduwhatsapdan yazdım. Otomatik mesaj geldi.
Whatsapdan yazdım otomatik mesaj geldi . Araç alımı için şehir dışına çıkmışlar. Perşembe günü açıcaklarmış dükkanı