Çözüldü✓ ani fps dropları sorunu

Darboğaz oluyor olabilir mi acaba ? Ben rx 6500xt ile i3 10105f kullanıyorum sıkıntı olmuyor. Dostum bu arada ekran kartı güncellemelerini yapmanı öneririm. Önerilen güncellemeyi yükledim ben. Sanki isteğe bağlı güncelleme daha iyi performans veriyor gibi geldi.
Darbogazda her hangi bir donma yaşamazsın FPS kaybı olur diye biliyorum hatamız varsa düzeltebilirsiniz

Biostan oto oc yapın ki sabit kalsın ryzen masterdan yaparsaniz kapat aç sıfırlanır.
Post automatically merged:

hocam ramler 3200mhz ama 2133 de çalışıyor bundan olurmu
Hem ram profilini biostan değişin hem de işlemciyi oto oc yapın volt falan eklemeyin yani ryzende var böle bi dümen intelde de vardır herhal😀

hocam ramler 3200mhz ama 2133 de çalışıyor bundan olurmu
Evet olur

Biostan oto oc yapın ki sabit kalsın ryzen masterdan yaparsaniz kapat aç sıfırlanır.

Hem ram profilini biostan değişin hem de işlemciyi oto oc yapın volt falan eklemeyin yani ryzende var böle bi dümen intelde de vardır herhal😀

Evet olur
bios tuşuna basıyorum biosa girmiyor oto windowsa geçiyor

Kocaeli ama İstanbul'a marmarayla vs bı şekilde giderim,benim aklımda şu sisteme en az bı rx470+ışıklı kasa alıp kullanıp satmak biraz da birikenim olur kenarda onlarla beraber giriş sistemlere bakar alırım daha sonra da monitöre bakarım sonra da ellemem alırsam bı ekran kartı yukseltirim 2. Ele daha bulaşmam yane 5-5.5-6 dan falan gider elimdeki sistem

İşlemci hızlı olsun da ramler 3200 de kalsın işlemci soğutucu nasıl kule falan var mı?

Kocaeli ama İstanbul'a marmarayla vs bı şekilde giderim,benim aklımda şu sisteme en az bı rx470+ışıklı kasa alıp kullanıp satmak biraz da birikenim olur kenarda onlarla beraber giriş sistemlere bakar alırım daha sonra da monitöre bakarım sonra da ellemem alırsam bı ekran kartı yukseltirim 2. Ele daha bulaşmam yane 5-5.5-6 dan falan gider elimdeki sistem
Şu an 6000 serisinden mi kart var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,180
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri