Yardım aniden fps 20-25e düşüyor

Reaksiyon skoru
468
sadece valorantta fps drop yapıyo ve kasıyo 26fpsye kadar düşüyo anlık sistem imzada 4gb ramden 12ye geçsem drop düzelirmi ve kaç fpsye yükselir oyun

Ne söylemeye çalıştığını ben anlamamak

İnternet kötüyse zaten anlık droplar olur
fpsde düşük internette kötü fps ortalama 40 50civarı ama anlık 30-20arasına düşüyor diyomki12yapsam rami düzelirmi şuanda4 var

Ram almanda kimse seni engelleyemez ama onu bil ki sorunun çözülmeyecektir.

Online oyunlarda internet önemlidir. Çoğu online oyun en düşük profilli bilgisayarlarda bile oynanması için sistem gereksinimlerini aşağıda tutar.

Kendin de diyorsun sadece valorantta sorun yaşıyorum.
Ya valorant serveri kötü yada senin internet.

hocam internet arada sırada kötüleşiyo benim dediğim fps düşüyo pingim çıkmıyo herzaman arada sırada çıkıyo ama fps 50den anlık 30a kadar düştüğü oluyo fps düzelse yeter

FPS nin yükselmesi için ekran kartını yükseltmen lazım ramı değil.
internette bakmıştım 70-80e kadar yükseliyodu fps ram yükseltince gpuyuda değişicem rx570takıcam darboğaz yapıcak ama en mantıklısı o 1050ti fiyatları çok

fpsde düşük internette kötü fps ortalama 40 50civarı ama anlık 30-20arasına düşüyor diyomki12yapsam rami düzelirmi şuanda4 var
usta sistemin çok iyi değil zaten arkadaşın dediği gibi internetle de alakası yok internet anlık ping sokabilir ama fps düşürmez öyle bir dünya yok
sadece ram yükseltmenin faydasını görürsünüz ama sorununuzu tamamen çözmez valorant işlemci odaklı bir oyun

usta sistemin çok iyi değil zaten arkadaşın dediği gibi internetle de alakası yok internet anlık ping sokabilir ama fps düşürmez öyle bir dünya yok
sadece ram yükseltmenin faydasını görürsünüz ama sorununuzu tamamen çözmez valorant işlemci odaklı bir oyun
hocam 12gb yapıcam rami internette 80e kadar çıkıyodu fps gt730la 6570le gt730un çok farkı yokmuş baktığımda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bide 12gb ram yaptıktan sonra rx570 alsam pubg cs2 falanda oynatırmı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,260
Üyeler
195,314
Son üye
Dedicateds
Geri