Sevgili vs. işleriyle uğraşmıyorum zaten istesemde olmuyor olmaz, yakışıklı değilim ayrıca küçükken bi kaza yüzünden ön dişlerimi kırdım. Çene gelişimim tamamlanmadığı için yaptıramıyorum. O yüzden bu tarz işlerle uğraşmıyorum. Neyse... Ben çok girişken bir insanım küçüklükten gelen teknoloji merakı. 5 yaşındayken tuşlu telefon ile başladım gerçekten çok iyi kullanıyordum. Sene 2009 o yıllar. Telefonun markası Sony Ericsdon K750i telefon ile photoshop, video düzlenleme ve basit melodi ve beat yapma mevcuttu. O telefon ile başladım. İlkokul yıllarındaydım o zaman arkadaşlarımın çoğunu sevmezdim hep dalga geçerlerdi, uğraşırlardı. Sonra android telefon kullanmaya başladım. İlkokul 4. sınıfa giderken başladım android kullanöaya ama telefon benim değildi neyse hep android ile ilgili facebook'ta ***** ***** paylaşımlar yapardım oyun hileleri bende diye apk oyunları millete indirtmeye çalışıyordum google a gir şunu yaz gibisinden halbuki link atsam iş biticek ama bilmiyordum. Bazı arkadaşlarım paylaşım yapma diye mesaj atıyordu . Daha sonra ortaokula geçtim 6. sınıfta tablet almıştım o sırada eve internet bağlandı benim ders notlarıda öyle düşmeye başladı. Ortaokulda da benimle çok uğraşırlardı psikolojik kalıntıları olduğunu hala fark ediyorum. Ortaokuluda zar zor bitirdik tabi LGS'den 218 puan aldım. Haliyle meslek lisesi tercihi yaptım. 9. sınıfta bölüm dersi olmuyor. 2. dönem Anadolu Teknik sınıfa geçtim burada sınavla gelen ve belirli bir puanı geçen öğrenciler oluyor. Okul sıkıntılı bir çok kişi ile muhattap oluyorsun. Hey lan sen neden nefes alıyorsun gibi. Neyse 10. sınıfa geçtik bölüm dersleri başladı donanım dersleri başladı donanım bilgim vardı ama azdı okulda %50 bilgi kattım kendime %50'sini zaten biliyordum. Visual Studio'yu az çok incelemiştim 9. sınıftayken ama 10. sınıfa geçince yazılım derslerinde sınıfın çoğu beni geçti. Yazılım mühendisi olma planlarım vardı taki matematik sınavından 10 alana kadar . Bu arada aldığım sistemde sorunlu olunca her şey üst üste geldi. Karantinada wordpress ile site oluşturdum az çok temel bilgim var. Daha öncede site açtım isim haklarından dolayı siteyi direk sildim. Şuanki sitemde hiç paylaşım yapmıyorum üşeniyorum bi türlü yapamıyorum. Artık yazılım mühendisi olma hayalinden de vazgeçtim. Hayat nereye sürüklerse. Matematik bilmeden olmuyor. Ben anlamıyorum yapamıyorum olmuyor. O yüzden akışına bıraktım. Sizin yaşıtlarınız günlük onla bunla takılırken siz izler kalırsınız. Kendimi bilgili bulduğum tek konu donanım onda da üniverste olmadan bi iş yapamazsınız. Üniye gitmek içinde matematik lazım o da bende yok. Kısacası böyle şanssızlık üzerine kurulu hayatım. Hiç bir zaman içten güldüğüm bi hayatım olmadı. Normalde kimseye anlatmam çünkü anlatılacak bi yanı yok yani çünkü hep başarısızsın ve EZİKSİN.
Üşengeçlikten kurtulursam güzel şeyler başırırım. Evet herkesin bir zorluğu var hayatta. Bilgisayar ve yazılım ile uğraşan çoğu insan buna benzer problemlerden dolayı bu tarz işlere merak sarıyor. Konu gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık. Belki birileri için umut ve motivasyon olur.Öncelikle bu kendini ezik görme düşüncelerinden kurtulmalısın, çünkü bu işleri yapan kişiler özel insanlar değil. Hepsi içimizden çıktı buralardan geldiler, onlar 4x4 lük insanlar mı? Bence değil, bende değilim başkasıda olamaz. Hepimizin zorlandığı konular olacak yapamadığı şeyler olacak ancak bunların üzerine gitmekten başka yapabileceğin bir şey yok. Daha senin için hiçbir şey geçmiş değil. Boş kara düşüncelere kapılma kendini üzme. Neresinden başlarsan kârdır. Sen çalış zaten devamı sen istemesende geliyor. Sevgili konusuna gelecek olursak, bir çift birbirini güzel/yakışıklı olduğu için sevmez. Hareketlerini tavırlarını sever o kişiye karşı olan duruşunu sever. Ayrıca kime göre yakışıklısın yada kime göre değilsin. Tahminimce klasik ergen triplerinden çıkamadın bu sorunların üzerine gitmeden aşamazsın. Üzerine git.
UmarımÜşengeçlikten kurtulursam güzel şeyler başırırım. Evet herkesin bir zorluğu var hayatta. Bilgisayar ve yazılım ile uğraşan çoğu insan buna benzer problemlerden dolayı bu tarz işlere merak sarıyor. Konu gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık. Belki birileri için umut ve motivasyon olur.
Geçmiş olsun.Böbrek ameliyatı olmam, o anı unutamıyorum aga. Çıkmıyor aklımdan.
Eyvallah, sağol.Geçmiş olsun.
Hocam bu sene 12 ye başlayacağım bu seneki anımı söyleyeyim bir kız vardı o gelip benle tanıştı ve o an itibarı ile okullar karantinaya girene kadar yani mart ayına kadar o olmazsa napacağım diyordum fakat aniden o duygu ortadan yok oldu demem o ki çok kasmayın dostlar olacağı varsa zaten olurKanka sen daha yolun çok başındasın. Hele bir 6. sınıfa geç asıl aşklar orada başlıyor. Ben Lise3'e geçicem hala unutamadım zalımın kızını.
Bende bundan bahsediyorum işte.Hocam bu sene 12 ye başlayacağım bu seneki anımı söyleyeyim bir kız vardı o gelip benle tanıştı ve o an itibarı ile okullar karantinaya girene kadar yani mart ayına kadar o olmazsa napacağım diyordum fakat aniden o duygu ortadan yok oldu demem o ki çok kasmayın dostlar olacağı varsa zaten olur
Böbrek ameliyatı olmam, o anı unutamıyorum aga. Çıkmıyor aklımdan.
Benim iş olmayacak gibi daha fazla kasmayacağım. Telefona geçtim devamını yazmaya üşeniyorum kısaca şöyle: Başarısız bir çıkma teklifi ve uzun bir sessizlik. En son bikez ayın 16 sonda konuşmuşuz. Yukarıdaki hikayeyi de eklersek benim iş başlamadı ve bitmedi. İyi geceler herkese.Hocam bu sene 12 ye başlayacağım bu seneki anımı söyleyeyim bir kız vardı o gelip benle tanıştı ve o an itibarı ile okullar karantinaya girene kadar yani mart ayına kadar o olmazsa napacağım diyordum fakat aniden o duygu ortadan yok oldu demem o ki çok kasmayın dostlar olacağı varsa zaten olur
Yok ben kızla baya yakınım hatta iş olacaktı fakat yolun ortasında bilmiyorum bana bir şey oldu geri çekildim fakat kızla konuşuyoruz baya yakın arkadaşız fakat o anlamda bir şey yapmadımBenim iş olmayacak gibi daha fazla kasmayacağım. Telefona geçtim devamını yazmaya üşeniyorum kısaca şöyle: Başarısız bir çıkma teklifi ve uzun bir sessizlik. En son bikez ayın 16 sonda konuşmuşuz. Yukarıdaki hikayeyi de eklersek benim iş başlamadı ve bitmedi. İyi geceler herkese.
Benim iş olmayacak gibi daha fazla kasmayacağım. Telefona geçtim devamını yazmaya üşeniyorum kısaca şöyle: Başarısız bir çıkma teklifi ve uzun bir sessizlik. En son bikez ayın 16 sonda konuşmuşuz. Yukarıdaki hikayeyi de eklersek benim iş başlamadı ve bitmedi. İyi geceler herkese.