Neler Yeni

Animeli ekran kartı!3070 alacaklar bir daha düşünsün

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Alınmaz, ekran kartı dediğin delikanlı olacak ne bu kart gibi karı, ne ventus gibi zayıf, ne armor serileri gibi şişman hiç bir iş yapamayan yaptığı zamanda alev alan, ne de rog serisi gibi yaptığı iş için tonlarca para almayacak, kart dediğin Inno3D IcHill 4x gibi olacak, TUF gibi olacak, Nitro+ gibi olacak, XFX gibi olacak, Palit gibi olacak, anlatabildim mi kardeşşş?
Karrı gibi kart 😳
Deme öyle Yoksa loli Waifum bana kızacak.Weeboyuz sonuçta

Alınmaz, ekran kartı dediğin delikanlı olacak ne bu kart gibi karı, ne ventus gibi zayıf, ne armor serileri gibi şişman hiç bir iş yapamayan yaptığı zamanda alev alan, ne de rog serisi gibi yaptığı iş için tonlarca para almayacak, kart dediğin Inno3D IcHill 4x gibi olacak, TUF gibi olacak, Nitro+ gibi olacak, XFX gibi olacak, Palit gibi olacak, anlatabildim mi kardeşşş?
Galax HOF gibi olacak

-_FLEX_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ne zorunlusu kardeş
İlgilendiği Kategoriler
SSD VE HDD
Bence bu hani telefonlarda renk modeli olur ya onun gibi yoksa bence böyle bir hata yapmazlar çünkü burada odakları oyuncular animeciler değil.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Toteme kocaman 3070 yazmış kocaman.Siteye giriyorum ne var diyorum "Sakura Hitomi".

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Bunun yanında çöp. 😅 :ROFLMAO:
Ekran Görüntüsü (104).png
Ekran Görüntüsü (105).png

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Karrı gibi kart 😳
Deme öyle Yoksa loli Waifum bana kızacak.Weeboyuz sonuçta
Abe ben Suri ben anlamadı, sen ne diyor ben bilmiyor, anne baba çalışmıyor ij yok güj yok turkiye cehennem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toteme kocaman 3070 yazmış kocaman.Siteye giriyorum ne var diyorum "Sakura Hitomi".
Kskdkdkdkdkfkkfkfg anlamadım ama güleyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galax HOF gibi olacak
Hall of Fammmmmmeeeeeeee!

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan