Animeye başlıyorum ve birkaç soru

Sami Järvi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,814
Yeni başlayanlar için güzel animeler ve izlenebilecek siteler önerisi alabilir miyim. İnternette Farklı farklı siteler var bunların aslı kaçak mı kaçak olursa emek hırsızlığına girer mi mesela netflix gibi platformlarda olmayan animeleri böyle sitelerden izlemek emek hırsızlığına girer mi ? konu güncelliğini yitirmiş diye yenisini açıyorum

FMAB
Erased
BNHA
Death Note
Öneririm.

FMAB
Erased
BNHA
Death Note
Öneririm.
diğer soruma da cevap verebilir misiniz ben emek hırsızlığından nefret ederim de teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Death noteyi niye öneriyor insanlar bilmiş değilim.
Sword Art Online öneririm.
aynen hocam baya övüyorlarmış onla başlamayı düşünüyorum.diğer soruma da bi bakar mısınız size zahmet ben emek hırsızlığından nefret ediyorum da

diğer soruma da cevap verebilir misiniz ben emek hırsızlığından nefret ederim de teşekkür ederim

aynen hocam baya övüyorlarmış onla başlamayı düşünüyorum.diğer soruma da bi bakar mısınız size zahmet ben emek hırsızlığından nefret ediyorum da
Orasından ben de emin değilim.

One Punch Man öneririm, harika bir anime ama bir türlü 3.sezonu çıkmadı, nedenini de bulamadım, bulan varsa yazabilir mi bu arada?

Death noteyi niye öneriyor insanlar bilmiş değilim.
Sword Art Online öneririm.
Bilmem :D
Bende SAO öneririm .

Emin değilim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,080
Üyeler
197,612
Son üye
Batuq18
Geri