Akame ga kill e bakabilirsinMerhaba hocalarım iyi forumlar.
Amagami ss, Relife tarzı anime önerebilir misiniz ? Veya içerisinde okul, romantik,komedi tarzını içiren anime önerebilir misiniz ? Teşekkürler.
Akame ga kill e bakabilirsinMerhaba hocalarım iyi forumlar.
Amagami ss, Relife tarzı anime önerebilir misiniz ? Veya içerisinde okul, romantik,komedi tarzını içiren anime önerebilir misiniz ? Teşekkürler.
Yok hocam başlıkta özellikle belirttim hala başka anime öneriyorsunuz.Var mı yok mu bilmiyorum ama çok iyi sen izle.
Akame ga killde romance ve comedy değil haberin olsun...Yok hocam başlıkta özellikle belirttim hala başka anime öneriyorsunuz.
Hocam animeler arası boşluk koysanız akıl sağlığımı kaybettim de okurkenSenin istediğin tarzda Romantik Komedi animesi'nin zirvesi Lovely Complex'tir. Türe göre kendimce hatırladıklarımdan anlık liste yaptım bu listeye göre sırayla izleyebilirsin. Aşağıda çok kısa değinerek yazacağım sorun olursa cevaplarım.
Lovely Complex- Romantizm - Komedi. Bu türün en salt baş yapıtıdır.
Ouran Host Club- Komedisi bol, romantizm kısmı bir tık az olsa da romatik kısımlar yeterince vurucu. Animesinin ardından mangasını okursan yeterince tatmin olursun. Gerçekten keyifli ve baş yapıt. Ters Haremdir.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- Başka bir komedi animesi bana göre baş yapıttır ters harem işleniyor.
Kiachou wa Maid sama- İçerik olarak biraz daha çocuksu ama türe göre sıraladığım için listede yukarılarda olması normal bu da klişe Romantik-Komedi, baş yapıt dermiyim bilemiyorum ama güzel seri.
Kaguya Sama Love is War- Romantik- Komedi. İlk 2 sezonu gerçekten komedisi ile saran ve biraz da beyin oyunları ile saran bir seri diğer 3-4. sezonları aşk meşk işleri üzerine kalite bir tık düşse de totalde gayet başarılı özellikle ilk sezon sarıyor.
Chuunibyou- Romantik-Komedi. Dünyası eğlenceli, karakterleri çok tatlı olan bir seri baya tatlı bir seri.
Mahouka Kouko Rettousei- Daha çok aksiyon üzerine bir seri ama okul ve komedi unsurları olduğu için koyuyorum karakterin kızlarla olan ilişkisini ve tavrını bependiğim için koyuyorum. Romantzm çok olmasa da biraz var.
Buraya kadar olan kısımlar Romantik-Komedi üzerine olan kısımlardı, aşağıya koyduğum animeler kalite olarak üst düzey ama romantik komediden çok romantizm ve dram ve yan türlerle ağırlıklı komedi içerisinde var ama ana konular dramla gidiyor.
Fruits Basket- slice of Lyfe-Dram-Romanti - Baş yapıt diyip geçeceğim.
Clannad - Slice of Life, Dram, Komedi karışık ama dram kısmı ağırlıklı. Okul ve arkadaşlık temalı öneririm, ikinci sezonu olan After Story tam bir baş yapıt.
Shigatsu wa Kimi no Uso - Romantik, Komedi, Dram, Müzik temalı. Sonlarına kadar eğlenceli sonlara doğru dramı var, gayet kaliteli bir yapım ve müziğe ilgi duymayı sağlıyor, baya keyifli.
Seishun Butayaro - Dram, Romantizm, Doğa üstü. İçerisinde gizemler bulunduran bir romantizm,dram animesi senaryosu güzel.
Plastik Memories - Dramı güzel.
Horimiya- Romantizmi güzel sonlara doğru bozuyor yine de izlenir.
Sukitte ii na yo- Romantizmi güzel.
Kimi ni Todoke- Tatlı ve güzel bir seri.
Bu kısımda bulaşmaman gereken animeler.
School Days - Sana hiç bir şey kazandırmaz, boş.
Domestic na kanojo - Aynı şekilde hem boş hem iğrenç.
gerçi buraya yazabileceğim 150 tane seri var ama bunlar bilindik old.ları için yazıyorum.
Aceleye geldi cümleler de çok devrik olmuş zaten D:Hocam animeler arası boşluk koysanız akıl sağlığımı kaybettim de okurken
Çoook teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık.Senin istediğin tarzda Romantik Komedi animesi'nin zirvesi Lovely Complex'tir. Türe göre kendimce hatırladıklarımdan anlık liste yaptım bu listeye göre sırayla izleyebilirsin. Aşağıda çok kısa değinerek yazacağım sorun olursa cevaplarım.
Lovely Complex- Romantizm - Komedi. Bu türün en salt baş yapıtıdır.
Ouran Host Club- Komedisi bol, romantizm kısmı bir tık az olsa da romatik kısımlar yeterince vurucu. Ters Haremdir, gerçekten keyifli. Mangasını da okumanı tavsiye ederim.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- Başka bir komedi animesi bana göre baş yapıttır ters harem işleniyor.
Kiachou wa Maid sama- İçerik olarak biraz daha çocuksu ama türe göre sıraladığım için listede yukarılarda olması normal bu da klişe Romantik-Komedi, baş yapıt dermiyim bilemiyorum ama güzel seri.
Kaguya Sama Love is War- Romantik- Komedi. İlk 2 sezonu gerçekten komedisi ile saran ve biraz da beyin oyunları ile saran bir seri diğer 3-4. sezonları aşk meşk işleri üzerine kalite bir tık düşse de totalde gayet başarılı özellikle ilk sezon sarıyor.
Chuunibyou- Romantik-Komedi. Dünyası eğlenceli, karakterleri çok tatlı olan bir seri baya tatlı bir seri.
Akatsuki no Yona - Baş yapıt ama tek sezon kalanı mangasından devam etmen lazım.
Mahouka Kouko Rettousei- Daha çok aksiyon üzerine bir seri ama okul ve komedi unsurları olduğu için koyuyorum karakterin kızlarla olan ilişkisini ve tavrını bependiğim için koyuyorum. Romantzm çok olmasa da biraz var.
Buraya kadar olan kısımlar Romantik-Komedi üzerine olan kısımlardı, aşağıya koyduğum animeler kalite olarak üst düzey ama romantik komediden çok romantizm ve dram ve yan türlerle ağırlıklı komedi içerisinde var ama ana konular dramla gidiyor.
Fruits Basket- slice of Lyfe-Dram-Romanti - Baş yapıt diyip geçeceğim.
Clannad - Slice of Life, Dram, Komedi karışık ama dram kısmı ağırlıklı. Okul ve arkadaşlık temalı öneririm, ikinci sezonu olan After Story tam bir baş yapıt.
Shigatsu wa Kimi no Uso - Romantik, Komedi, Dram, Müzik temalı. Sonlarına kadar eğlenceli sonlara doğru dramı var, gayet kaliteli bir yapım ve müziğe ilgi duymayı sağlıyor, baya keyifli.
Tasogare Otome X amnesi- Gayet güzel gizem, romamtizm,dram vs var bence baya iyiydi.
Seishun Butayaro - Dram, Romantizm, Doğa üstü. İçerisinde gizemler bulunduran bir romantizm,dram animesi senaryosu güzel.
Plastik Memories - Dramı güzel.
Horimiya- Romantizmi güzel sonlara doğru bozuyor yine de izlenir.
Sukitte ii na yo- Romantizmi güzel.
Kimi ni Todoke- Tatlı ve güzel bir seri.
Bu kısımda bulaşmaman gereken animeler.
School Days - Sana hiç bir şey kazandırmaz, boş.
Domestic na kanojo - Aynı şekilde hem boş hem iğrenç.
gerçi buraya yazabileceğim 150 tane seri var ama bunlar bilindik old.ları için yazıyorum.
Sona'da Sürpriz Bozan. Romantik Komedi olmayığ Komedi Türünün Zirvesi:
Great Teacher Onizuka. Eski seridir, çizimleri kör edecek kadar kötü ama buna aldamadan izle ve gel bana teşekkür et. Hikaye ve senaryo 100000000000/10'dur.
Rica ederim, ö.d. Güzel seri izleyecek anime bulamadığım için senin gibi yeni başlayanlara öneri yapmak hoşuma gidiyor.Çoook teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık.
Kaguya Sama, daha iyi bir romantik komedi gelmedi ve gelmeyecekMerhaba hocalarım iyi forumlar.