Spacetoon TV adlı kanal sağolsun animelere olan ilgim çoğaldı ve ben de anime dünyasına giriş yapmaya karar verdim şu an yaptım da ama bir sorun olduğunu farkettim anime konusunda bilgim çok az izlediğim animeler de Cocotama ve Doreamon gibi her yaştan kişinin izleyebileceği animeler eh tabii ki de bu animelerin pek hikayesi yok. Yeni başlayacağım için aksiyon temalı bir anime önerir misiniz?
Seni daha mutlu edecek animeler listesi (asla depresyona sokmaz
)
-Fruit basket
-evangelion
-your name
-your lie in april(1-16 ve 16-23 bölümleri arasında duygu geçişi çok iyi yansıtılıyor)
-violet evergarden(başta biraz sıkabilir ilk izlemeni tavsiye etmem)
-horimiya (eğlenceli lise hayatı temalı)
-erased(dedektif teması gibi tek oturuşta 12 bölüm garanti)
-clannad
-blue peroid
-march comes in like a limon
-silent voice
-relife
-5 centimeters per second
-The garden of words
-domestic girlfriend(her türlü linçe hazırım
)
-sankarae(herkes sevmeyebilir)
-summer ghost
-tonikaku kawai
-Darling in the franxx(şuana kadar 6 defa izledim 7. Kez gene izlerim benim favorimdir)
-golden time(benim için bir saheserdir)
-cyberpunk edgerunners(depresyona sokabilir)
-plastic memories(duyguyu çok iyi yansıtıyor)
-bunny girl senpai(güzel bitti aslında ama anlamadığım şekilde bu sene 2. Sezon geliyor)
-ao haru ride
-natsu e no tunnel
-suzume no tojimari
-i want to eat your pancreas(ciddi anlamda 40 dakikalık bir şey bana napabilir diyip senin psikolojini yerden yere vurabilecek bir animedir)
Kendimce başladığım zaman ilk 3 ayda izlediklerim bunlardı ve gayet memnunum hepsinden karışık bir sıra yaptım ama önerim your name,bunny girl senpai,tonikaku kawai,suzume no tojimari,horimiya gibi basit ve seni daha çok bağlayacak animeler izlemeni tavsiye ederim.