Neler Yeni

Animeye yeni başlayacak birisi için öneriler

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Buğra Aykaç
Spacetoon TV adlı kanal sağolsun animelere olan ilgim çoğaldı ve ben de anime dünyasına giriş yapmaya karar verdim şu an yaptım da ama bir sorun olduğunu farkettim anime konusunda bilgim çok az izlediğim animeler de Cocotama ve Doreamon gibi her yaştan kişinin izleyebileceği animeler eh tabii ki de bu animelerin pek hikayesi yok. Yeni başlayacağım için aksiyon temalı bir anime önerir misiniz?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
elfen lied - monster - steins gate ilk aklıma gelenler bakabilirsin bunlara

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yeni başlayacağım için aksiyon temalı bir anime önerir misiniz?
Death Note ile başlayabilirsin. Türkiye'deki anime camiasında yazılı olmayan bir kuraldır. Diğer önerilerim: Jujutsu Kaisen, Shingeki no Kyojin, One Punch Man, Kimetsu no Yaiba, Dororo, Jigokuraku, Boku no Hero Academia, Akame ga Kill, Mirai Nikki, 91 Days, 86.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yakup bulut
benim ilk animem violet evergarden di ingilizce seslendirmesi cok iyi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Spacetoon TV adlı kanal sağolsun animelere olan ilgim çoğaldı ve ben de anime dünyasına giriş yapmaya karar verdim şu an yaptım da ama bir sorun olduğunu farkettim anime konusunda bilgim çok az izlediğim animeler de Cocotama ve Doreamon gibi her yaştan kişinin izleyebileceği animeler eh tabii ki de bu animelerin pek hikayesi yok. Yeni başlayacağım için aksiyon temalı bir anime önerir misiniz?
Seni daha mutlu edecek animeler listesi (asla depresyona sokmaz 😃)
-Fruit basket
-evangelion
-your name
-your lie in april(1-16 ve 16-23 bölümleri arasında duygu geçişi çok iyi yansıtılıyor)
-violet evergarden(başta biraz sıkabilir ilk izlemeni tavsiye etmem)
-horimiya (eğlenceli lise hayatı temalı)
-erased(dedektif teması gibi tek oturuşta 12 bölüm garanti)
-clannad
-blue peroid
-march comes in like a limon
-silent voice
-relife
-5 centimeters per second
-The garden of words
-domestic girlfriend(her türlü linçe hazırım 😃)
-sankarae(herkes sevmeyebilir)
-summer ghost
-tonikaku kawai
-Darling in the franxx(şuana kadar 6 defa izledim 7. Kez gene izlerim benim favorimdir)
-golden time(benim için bir saheserdir)
-cyberpunk edgerunners(depresyona sokabilir)
-plastic memories(duyguyu çok iyi yansıtıyor)
-bunny girl senpai(güzel bitti aslında ama anlamadığım şekilde bu sene 2. Sezon geliyor)
-ao haru ride
-natsu e no tunnel
-suzume no tojimari
-i want to eat your pancreas(ciddi anlamda 40 dakikalık bir şey bana napabilir diyip senin psikolojini yerden yere vurabilecek bir animedir)

Kendimce başladığım zaman ilk 3 ayda izlediklerim bunlardı ve gayet memnunum hepsinden karışık bir sıra yaptım ama önerim your name,bunny girl senpai,tonikaku kawai,suzume no tojimari,horimiya gibi basit ve seni daha çok bağlayacak animeler izlemeni tavsiye ederim.

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Naci
Tüm sezonları yayınlanmamış yani " bitmemiş " bir animeye başlamanı önermem. Onun haricinde toksik fan kitlesi olan animelerden uzak durman senin yararına olur.

CupOk

80+ Bronze
Bu başlık altındaki tüm animeciler banlansa keşke. Neyse death note , attack on Titan başlangıçta izlenir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen başlamanı da pek tavsiye etmem. Bağımlılık yaparsa kurtuluşu yok gibi bişi sürekli farklı bişey izleyeyim diye geziyorsun. Tavsiyem her önüne geleni izleme herkesin bildiği, sevilen yapımları izle yeter. Animelerin neredeyse çoğu çöp çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,354
Üyeler
166,740
Son üye
BATU_5377
Top Bottom