Hipermario
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 356
2 haftalığına Ankaradayım ve canım çok sıkılıyor yapılacak aktivite öneriniz var mı? Pavyon vb şeyler için param yok.
Otobüs kartım yok onu nasıl halledicem?Ankara'da yapılacak en iyi şey müzekart çıkarıp müze gezmek, Yer olarak da en beğendiğim hamamönü. Boş takılacak yer bahçeli.
Kızılay metro istasyonunda var, başka istasyonlarda var mı bilmiyorum ama ben internetten almıştım 4 günde gelmişti zamanında, sen metrodan al ama bekleme onu.Otobüs kartım yok onu nasıl halledicem?
teşekkür ederimKızılay metro istasyonunda var, başka istasyonlarda var mı bilmiyorum ama ben internetten almıştım 4 günde gelmişti zamanında, sen metrodan al ama bekleme onu.
Bursa dan geldim zaten mecburiyetden hiç çevrem yok burdada.Ankarada yapılacak en iyi şey başka bir şehre bilet almaktır.
4 defa gittim.Anıtkabir'i gezmediyseniz gezmenizi öneririm.
yuhRahmi Koç müzesini gezebilirsiniz ama 300₺ giriş ücreti var.
Yapacak bir şey yok ama güzel müzedir ben bilmiyordum ilkin dedim a ne güzelmiş 300 kağıdımı aldı ahlaksızlar
Rahmi Koç özel müze ona şimdilik gerek yok. Anadolu medeniyetler müzesi gibi müzeler var. Müzekartla girilebilen yerlere girsen yeter sana iki hafta.
Hacı bayram camisi var orasıda olabilir.Rahmi Koç özel müze ona şimdilik gerek yok. Anadolu medeniyetler müzesi gibi müzeler var. Müzekartla girilebilen yerlere girsen yeter sana iki hafta.