JonathanTah
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Aşti otobüs terminalinden - esenboğa havalimanına doğrudan otobüs var mı?
ilk defa ankaraya gelicem hiç bir bilgim yok
442'ye bin , son durağı esenboğa havalimanı. kartın olmasına gerek yok nakit olarak 75* tl ödüyorsun.Aşti otobüs terminalinden - esenboğa havalimanına doğrudan otobüs var mı?
cok tesekkurler kac dakika surer tahminen442'ye bin , son durağı esenboğa havalimanı. kartın olmasına gerek yok nakit olarak 20 tl ödüyorsun.
40-50 dk , trafiğe bağlı değişir.cok tesekkurler kac dakika surer tahminen
Hocam bu yanlış bilgi olmasın? ben kartla 75 ₺ basıyorum havalimanına giderken 20₺ nerden çıktı442'ye bin , son durağı esenboğa havalimanı. kartın olmasına gerek yok nakit olarak 20 tl ödüyorsun.
hocam tüm ego otobüsleri hep 20 tl idi diye biliyorum ben. yanlışsam lütfen düzeltin , teşekkür ederim.Hocam bu yanlış bilgi olmasın? ben kartla 75 ₺ basıyorum havalimanına giderken 20₺ nerden çıktı
Her hafta gidiyorum neredeyse. 20₺ olsa üzülürdümhocam tüm ego otobüsleri hep 20 tl idi diye biliyorum ben. yanlışsam lütfen düzeltin , teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam haklısınız , konu sahibi kusuruma bakmasın uzun süredir binmiyorum. 75 tl olmuş 05/2024 te gelen zam ile. yanlış bilgilendirme olmasın.
hocam fiyatları 220 ile karıştırdım , otobüsten otobüse değişiyormuş fiyatlar.Her hafta gidiyorum neredeyse. 20₺ olsa üzülürdüm
Evet Hocam uzak bölgelere otobüslerin fiyatları farklı oluyor. Nallıhan otobüsü 190₺ idi yanlış hatırlamıyorsamhocam fiyatları 220 ile karıştırdım , otobüsten otobüse değişiyormuş fiyatlar.
Nakit geçmiyor hocam ego kartla 75 basıyor Kredi kartıyla 80. Nakit geçenler AnkaraAir otobüsleri onlar da 150 TL.442'ye bin , son durağı esenboğa havalimanı. kartın olmasına gerek yok nakit olarak 75* tl ödüyorsun.
Var kanka ego hatları var ama normal kart fiyatları değil en son hatırladığım kadarıyla 70 küsür tl idi. Bir de havaş falan var onlar daha pahalı tabi.Aşti otobüs terminalinden - esenboğa havalimanına doğrudan otobüs var mı?
zamanında nakitle biniyordum ama şuanda kabul edilir mi tam net bilmiyorum , bence ankara da hiç bulunmamış birisi için kabul edilir çünkü ego otobüsleri falan normalde de nakit para kabul ediyor diye biliyorum.Nakit geçmiyor hocam ego kartla 75 basıyor Kredi kartıyla 80. Nakit geçenler AnkaraAir otobüsleri onlar da 150 TL.