Valve
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Ben 1 adet sipariş verdim Baseuslar da kronik şişme olduğundan dolayı tercih etmedim
Daha ucuza 22.5 watt ve daha bol çıkışlı alınabiliyorPiyasada en ucuz 1100 tl hocam.
Ara sıra da bu fiyatlara düşüyor veya bir süredir indirimli olarak ara ara bu fiyatlara satılıyor, bundan bahsediliyor olabilir.Piyasada en ucuz 1100 tl hocam.
Bunu kesinlikle tavsiye ederim 2 adet var gayet güzelDaha ucuza 22.5 watt ve daha bol çıkışlı alınabiliyor
Bende alalı 6 ayı geçmiştir belki 302 20.000mah olanını kullanıyorum bi sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Sıcakta falan kaldıysa olabilir veya gerçekten kronikse sıkıntı o zaman.Hocam bunlarda kronik batarya şişmesi var diye biliyorum arkadaşımda ki aynı model 6.ayında baya şişti şuan.
Güneşin altında bıraktıysa, ısıya maruz kaldıysa normal. İçinde batarya var şişer.Hocam bunlarda kronik batarya şişmesi var diye biliyorum arkadaşımda ki aynı model 6.ayında baya şişti şuan.
Aynı anda kulaklıklarımı ve telefonu şarj ediyorum çok iş görüyor gerçekten.Bunu kesinlikle tavsiye ederim 2 adet var gayet güzel
Katılıyorum kolay kolay şişmez batarya ki baseus kanıtlanmış bir marka.Güneşin altında bıraktıysa, ısıya maruz kaldıysa normal. İçinde batarya var şişer.
Powerbanki şarja bağlı şekilde kullandıysa yine şişebilir.
Büyük ihtimal onunkine öyle bir şeyler olmuştur.
İhtiyaç halinde yavaş da olsa macbook dahi şarj edebiliyorum bu paraya çok verimli bi aletAynı anda kulaklıklarımı ve telefonu şarj ediyorum çok iş görüyor gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum kolay kolay şişmez batarya ki baseus kanıtlanmış bir marka.
Bu ürün baya güzelmişDaha ucuza 22.5 watt ve daha bol çıkışlı alınabiliyor
Bunun 30 watt çıkışlı olanı da var biraz daha pahalı ama telefon tablet destekliyorsa aradaki farka değeceğini düşünüyorum bilgisayar vs için de kullanılacaksa eğerBu ürün baya güzelmiş