Neler Yeni

Anker Liberty 4 nc aldım iyi mi?

xTURANN

80+ Silver
ANC Konusunda gayet iyi olduğu söyleniyor. Yani 3K'ya değer bir kulaklık. Hayırlısı olsun.

JBL Kulak içi, kulak üstü ve taşınabilir hoparlörünü kullanmış biri olarak söylüyorum ki ;
Bir yerden sonra ürünler ölüyor. Pil, bağlantı sorunları, sürekli resetleme ihtiyacı v.b

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Semi kaan Çakır
uzun süredir kullanıyorum muazzam ürün. gürültü engellemesi ve ses kalitesi muazzam.

MoonWalk

80+ Bronze
Anker ürünleri bir fiyat skalasında iyidir, Liberty 4 NC modeli de 3k baremine çıktı ancak yine de fiyatı mantıksız değil. Genelde kapalı ses profiline sahip oluyor Anker'in ürünleri. Eqolayzer ayarıyla beraber daha da memnun edebilir ancak şu anki hali memnun ediyorsa da kullanılabilir baz haliyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker ürünleri bir fiyat skalasında iyidir, Liberty 4 NC modeli de 3k baremine çıktı ancak yine de fiyatı mantıksız değil. Genelde kapalı ses profiline sahip oluyor Anker'in ürünleri. Eqolayzer ayarıyla beraber daha da memnun edebilir ancak şu anki hali memnun ediyorsa da kullanılabilir baz haliyle.
Bundan önce Anker r50i kullanıyordum ses kalitesi ortalama bass kalitesi iyiydi buna güvenerek aldım Eqolayzer ayarlarını tavsiyeniz üzere bakıcam teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
siz ne önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,001
Üyeler
170,788
Son üye
zogzoga
Top Bottom