Anker Liberty 4 nc aldım iyi mi?

Reaksiyon skoru
97
yaklaşık 3k tl verdim bu fiyat bandında jbl tune flex vardı ses engellemesi kötüymüş ondan anker aldım sizce iyi mi yaptım

ANC Konusunda gayet iyi olduğu söyleniyor. Yani 3K'ya değer bir kulaklık. Hayırlısı olsun.

JBL Kulak içi, kulak üstü ve taşınabilir hoparlörünü kullanmış biri olarak söylüyorum ki ;
Bir yerden sonra ürünler ölüyor. Pil, bağlantı sorunları, sürekli resetleme ihtiyacı v.b

uzun süredir kullanıyorum muazzam ürün. gürültü engellemesi ve ses kalitesi muazzam.

Anker ürünleri bir fiyat skalasında iyidir, Liberty 4 NC modeli de 3k baremine çıktı ancak yine de fiyatı mantıksız değil. Genelde kapalı ses profiline sahip oluyor Anker'in ürünleri. Eqolayzer ayarıyla beraber daha da memnun edebilir ancak şu anki hali memnun ediyorsa da kullanılabilir baz haliyle.

Anker ürünleri bir fiyat skalasında iyidir, Liberty 4 NC modeli de 3k baremine çıktı ancak yine de fiyatı mantıksız değil. Genelde kapalı ses profiline sahip oluyor Anker'in ürünleri. Eqolayzer ayarıyla beraber daha da memnun edebilir ancak şu anki hali memnun ediyorsa da kullanılabilir baz haliyle.
Bundan önce Anker r50i kullanıyordum ses kalitesi ortalama bass kalitesi iyiydi buna güvenerek aldım Eqolayzer ayarlarını tavsiyeniz üzere bakıcam teşekkür ederim

siz ne önerirsiniz

Geri