Lemniscate
80+
Dahası
yaklaşık 3k tl verdim bu fiyat bandında jbl tune flex vardı ses engellemesi kötüymüş ondan anker aldım sizce iyi mi yaptım
Yaklaşık 1 ay önce aldık çok memnunuz.yaklaşık 3k tl verdim bu fiyat bandında jbl tune flex vardı ses engellemesi kötüymüş ondan anker aldım sizce iyi mi yaptım
Bundan önce Anker r50i kullanıyordum ses kalitesi ortalama bass kalitesi iyiydi buna güvenerek aldım Eqolayzer ayarlarını tavsiyeniz üzere bakıcam teşekkür ederimAnker ürünleri bir fiyat skalasında iyidir, Liberty 4 NC modeli de 3k baremine çıktı ancak yine de fiyatı mantıksız değil. Genelde kapalı ses profiline sahip oluyor Anker'in ürünleri. Eqolayzer ayarıyla beraber daha da memnun edebilir ancak şu anki hali memnun ediyorsa da kullanılabilir baz haliyle.
siz ne önerirsinizAnker ürünleri bir fiyat skalasında iyidir, Liberty 4 NC modeli de 3k baremine çıktı ancak yine de fiyatı mantıksız değil. Genelde kapalı ses profiline sahip oluyor Anker'in ürünleri. Eqolayzer ayarıyla beraber daha da memnun edebilir ancak şu anki hali memnun ediyorsa da kullanılabilir baz haliyle.
Liberty 4 NC fiyatına göre alınabilir bir modeldir zaten lakin Samsung cihaz varsa Buds FE sunduklarını eksiksiz ve daha iyi vereceğinden daha mantıklı olur.siz ne önerirsiniz