ANKER Mİ SPİGEN Mİ daha iyi

Miragess

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
merhaba arkadaşlar 67w şarj cihazına ihtiyacım var anker 800tl spigen 700tl ye denk geliyor sizce hangisi daha iyidir

Anker

iki markanında 3 ayrı ürününün son 20-30 yorumlarını okudum, anker de hiç sorun yaşamış ya da şikayet etmiş birini görmedim, spigen de 6 7 tane gördüm bu yüzden anker tercih ettim, genelde iki ürün arasında kalınca bu şekilde karar veriyorum :D

iki markanında 3 ayrı ürününün son 20-30 yorumlarını okudum, anker de hiç sorun yaşamış ya da şikayet etmiş birini görmedim, spigen de 6 7 tane gördüm bu yüzden anker tercih ettim, genelde iki ürün arasında kalınca bu şekilde karar veriyorum :D
o zaman hiç konu açmayın siz oraya bakin full hocam 😃

Spigen

İkisi de sorunsuz.Kulak üstü,kulak içi ve hoparlörüm anker.Telefon kılıfım,ekran koruyucum ve sarj adaptörüm spigen.Hangisini istiyorsan onu al

2 tane spigen şarj aleti almıştım 1 i sorunsuzdu diğerinden hışırtı sesleri geliyor ikisi de powerbank şarj etmiyor

Anker karşılaştırılacağı grup anker ugreen baseus filandır ancak anker bunların önündedir spigeni ise sarj cihazı kısmında anker ile kıyaslamam. Anker bence bu alanda en iyisi çok fazla deneyimim oldu premium hissi, dayanıklılık, ileri teknoloji vb. konularda önde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri