ANKER Mİ SPİGEN Mİ daha iyi

o zaman hiç konu açmayın siz oraya bakin full hocam 😃
hayır tabi ki konu açıcam bir şey alırken, ama biraz acildi burdan da o kadar hızlı dönüş alamadım o sebeple o yolu denedim, ki sonuçta anker diyen daha çok olmuş, ben işi hızlandırmış olmuşum sadece, ve ileride bunu soracak başka insanlara rehber olmuş olur belki.
Bu yönden düşünmekte yarar var :)

n11 de adam xiaomi satıyor orjinal ondan al
evet onlarıda gördüm orjinal xiaomi diye 300tl civarında ama yorumları şikayet dolu asla hızlı şarj etmiyormuş hiç güven vermedi tercih etmedim o yüzden

spigen kim ya. Anker al. Spigen kore ürünü diye anker çin ürünü diye spigeni kaliteli sanıyorsanız hayır yanılıyorsunuz. Kalitesiz değil ama anker kesinlikle genel ürün gamında daha kaliteli. Daha büyük kitleye hitap ediyor ve daha global.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi 120w satıldı trendyolda 25 temmuzda keşke onu alsaydın 700 liraydı orjinal

xiaomi 120w satıldı trendyolda 25 temmuzda keşke onu alsaydın 700 liraydı orjinal
tüh ya keşke denk getirseydim ilerisi için çok üzel yatırım olurdu, şuan en fazla 67w destekleyen cihazım var.

ikisini de kullandım ankerin verdiği kalite hissiyatını spigen vermiyor ama ikisi de candır.

benim de çok işime yaramıyor 5-6 tane şarj cihazım var en beğendiğim lenovo 68w oldu onu kullanıyorum o yüzden ürüne bakmak istersen şu

https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-68w-usb-c-sarj-cihazi.html içinde kablosu dahil geliyor evet
teşekkür ederim tavsiye için ancak şu ürünü sipariş verdim aynı anda 2 cihazı şarj etmem gerekiyor sıklıkla o yüzden.

teşekkür ederim tavsiye için ancak şu ürünü sipariş verdim aynı anda 2 cihazı şarj etmem gerekiyor sıklıkla o yüzden.

bu fiyata kesinlikle lenovo alırdım çünkü adaptör tek başına pahalı ama tabii sizin kararınız siz kullanacaksınız. Gülerek kullanın demek düşer

iki markanında 3 ayrı ürününün son 20-30 yorumlarını okudum, anker de hiç sorun yaşamış ya da şikayet etmiş birini görmedim, spigen de 6 7 tane gördüm bu yüzden anker tercih ettim, genelde iki ürün arasında kalınca bu şekilde karar veriyorum :D
Şikayetlere nerden bakıyorsunuz karasız kalınca bende sizin taktiği uygulayacağım hoşuma gitti 😂

Son 4-5 satın aldığım şarj cihazı spigen. Fiyatı iyi olanı alırım. İki markada iyi bence. Aradındaki farks değecek bişey hiçbi zaman görmedim. Samsung ta orjinal şarj aletlerinden daha tatmin edici spigen. En son üç çıkış 65w indirime girmişti 700 civarına en çok onu kullanıyorum. Yani fiyat konuşur bence. Ha bide spigen kore markasıysa param koreye gitsin usda dgfhjj

Şikayetlere nerden bakıyorsunuz karasız kalınca bende sizin taktiği uygulayacağım hoşuma gitti 😂
hepsiburada üzerinden markaların en çok satılan 3 şarj cihazı modelini sıralıyorum ve değerlendirme sıralamasını en yeni olarak seçiyorum ve göz gezdiriyorum, ama dediğim gibi en yeni olarak seçin çünkü ürünler 1. parti 2. parti gibi gibi farklı üretilebiliyor, en son yorum olanlar sizin alacağınız model oluyor o yüzden, bu taktikle aşağı yukarı net bir cevap almış oluyorsun tüm markalar için geçerli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri