1000 lira altında görmedim ben bunu. Eğer o fiyata geldiyse çok iyi fiyatmis. Baya takip ettim çünkü.Kasım ayı indirimlerinde 850 TL ye satıldı.
1000 lira altında görmedim ben bunu. Eğer o fiyata geldiyse çok iyi fiyatmis. Baya takip ettim çünkü.Kasım ayı indirimlerinde 850 TL ye satıldı.
Ben alacaktım elimde 4 adet kulaklık olunca almadım. (3 tane tws 1 tane de aynı bunun gibi var)1000 lira altında görmedim ben bunu. Eğer o fiyata geldiyse çok iyi fiyatmis. Baya takip ettim çünkü.
1100 lira altına bekledim inat ettim almadım. Taksitli olsa alırdım şimdi ama tek çekim yapıyor.Ben alacaktım elimde 4 adet kulaklık olunca almadım. (3 tane tws 1 tane de aynı bunun gibi var)
Kasım ayı indirimlerinde 850 TL ye satıldı.
Hepsiburada 1000 TL ye düştü premium üyelere ekstra 150 TL kupon verdiler.Mesaj otomatik birleştirildi:
24 Ekim'de ilkini 1210a aldım. 31 Ekim'de de ikincisini 1010a aldım. Kasımda 850 TL'yi geçtim 1010a bile gerilemedi. Hangi sitede 850 ye satıldı
1000 e dusmedıgı surece hayatta gonlum almaya ızın vermez
Jbl tune bt560 var elimde kullanamadım (kafa bandı ve süngeri acıtıyor ) bunu alsam fark yaşarmıyım ?Bir ara 1000 tl'ye düşmüştü. O fiyatlar bir daha gelmeyeceği için ve yılbaşından sonra daha da zamlanacağı için bu fiyattan almak kötünün iyisi oluyor.
1010dan aldığımdan beri takipteyim arkadaşa almak için hiç görmedimHepsiburada 1000 TL ye düştü premium üyelere ekstra 150 TL kupon verdiler.
Al bende Jbl var kullanmıyom artık, çok daraltıyorduJbl tune bt560 var elimde kullanamadım (kafa bandı ve süngeri acıtıyor ) bunu alsam fark yaşarmıyım ?
Al bende Jbl var kullanmıyom artık, çok daraltıyorduJbl tune bt560 var elimde kullanamadım (kafa bandı ve süngeri acıtıyor ) bunu alsam fark yaşarmıyım ?
Ses kalitesi nasıldır biliyormusun ?Al bende Jbl var kullanmıyom artık, çok daraltıyordu
Kardeş kullanıyorum dedim ya tabii ki biliyorumSes kalitesi nasıldır biliyormusun ?
Ses tınıları hangi ağırlıkta Bass mid tiz ?Kardeş kullanıyorum dedim ya tabii ki biliyorum
Ses tınıları hangi ağırlıkta
Bana keyif veriyor kulaklık. Basıda tizi De tatminkar.Ses tınıları hangi ağırlıkta Bass mid tiz ?