🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 5 - Pembe: 3.499 TY - Siyah 3.699 HB

dembe

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar bir süredir takibimde olan bir kulaklık. Enes Özen'in incelemesinde bayağı övülmüş. Yabancı kaynaklarda da özellikle ANC konusunda olumlu yorumlar var. Ses kalitesi beğenilmiş ama üst düzey kulaklıklarla kıyaslamamak lazım. Ben de sipariş vermeyi düşündüğüm için konuyu açıyorum.

Trendyol'da pembe rengi şu an 3.499 TL. Troy kampanyasını kullanmayan 300 TL daha az öder. Yani 3.199 TL'ye gelir.
Pembe rengi tercih etmeyenler için Trendyol'da siyah rengi 3.799 TL. Bu da Troy kampanyası ile 300 TL daha düşük olur yani 3.499 TL.'ye gelir.
Hepsiburada'da siyah rengi 3.699 TL. Ekstra bir kupon şu an yok. 100 - 150 TL kuponlar bazen gün içinde paylaşılabiliyor.

Aynı klasmandaki Anker Soundcore Liberty 4, Anker Soundcore Liberty 4 Pro ve Anker Soundcore Liberty 4 NC'ye göre genel olarak bakarsak daha iyi. İncelemelerde de benzer sonuçlar var. Onlara göre de fiyatı çok daha uygun ve güncel bir cihaz.

Pembe rengi için dip fiyat özellikle Troy kartla çok uygun. Yine siyah için de fiyat hiç fena değil.

Pembe Rengi Trendyol: https://ty.gl/cxg0jx4zmo38n - 3.499 TL > TROY300 kodu ile 3.199 TL
Siyah Rengi Trendyol: https://ty.gl/9hmfve2dalmdj - 3.799 TL > TROY300 kodu ile 3.499 TL
Siyah Rengi Hepsiburada: https://app.hb.biz/3ObsBBYlKzg5 - 3.699 TL

Cashbackleri kullanmayı unutmayın. Şu an Nays'ta var diye biliyorum. Kredi kartı ile alacaklar için kartınızın e-ticaret kampanyalarına katılın alışveriş öncesinde.
Ayrıca karttan karta değişmekle birlikte 3 taksit var vade farksız.

Akakçe ekran görüntüsü atmıyorum çünkü dip fiyat ve üst fiyat bilgisi orada yanlış girilmiş.

İnceleme Videosu:

Yabancı İnceleme Kaynakları:

O kadar yazmışsın kusura bakma da genel bir şey söylemek istiyorum. Böyle Kasım indirimi mi olur yav. Genel olarak indirimler
çok sıradan.

O kadar yazmışsın kusura bakma da genel bir şey söylemek istiyorum. Böyle Kasım indirimi mi olur yav. Genel olarak indirimler
çok sıradan.
Kasım indirimleri çok iyi geçmiyor, haklısın hocam. Hepsiburada muhtemelen VISA kupon kampanyası yapacak bi gün ama Trendyol'daki TROY300 ile gerçekten iyi fiyat. O sebeple paylaştım. Bilerek uzun yazdım incelemeleri attım ki boşuna almasın kimse. Beğenen sipariş verir. Mutlaka bu ara kulaklık alacak olan vardır, ürünü takip eden de.

Liberty 5 kullanıyorum şarj süresi tatmin eder liberty 4 de var o da güzeldi zaten. kaliteli kulaklık uygulaması da ayrı güzel. Öneririm

Galaxy buds özellik olarak daha iyi sanki.O daha mantıkkı değil mi bu paralara

Galaxy buds özellik olarak daha iyi sanki.O daha mantıkkı değil mi bu paralara
Hangi modelinden bahsediyorsun hocam? Benzer silikonlu olan daha pahalı çünkü. Samsung telefonu olan bütçesi varsa Samsung Galaxy Buds 3 Pro alsın zaten bütçesine göre ama şu an pahalı gibi. Düzgün bi satıcı da yoktu son baktığımda. 3.500 TL civarına konudakinden başka alternatif bilmiyorum.

Ust duzeyle kiyaslamamak lazim demissin de bana gore en ust duzeyi bu zaten 😂

Ust duzeyle kiyaslamamak lazim demissin de bana gore en ust duzeyi bu zaten 😂
Sennheiser Momentum True Wireless 4 mesela hocam. Çok pahalı biliyorum ama kıyaslanmaz kesinlikle :) Geçenlerde Sony WH-1000XM4 kullandım bir süre. Bayağı fark ediyor ortalama kulaklıklarla malzeme ve ses kalitesi.

2 bine q30 varken bu tws kulaklıklar çok overpriced

Kz edd pronun silikonları bile kulağıma olmuyor sol tarafa ama bu nasıl düşer mi

Geri