❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Life Q10i - 369,90 TL

Bana İptal geldi
IMG_20231207_185311.jpg

İptal

İki tane almıştım sadece birinin ücreti iade edildi her seferinde böyle 2 değil 3 değil. Gel birde bunla uğraş. Vasatsın hb

Kargodakileri de geri çekecekler, sabah erkenden teslim alınmazsa. Klasik HB iptal vakası.

Abi kabul etmeyin, hepsiburada ile iletişime geçin. Dizüstü bilgisayar almıştım, iptal edildi fiyat yüzünden hepsiburada destegi ile bir hafta boyunca konuştum, başka bir satıcıdan aynı fiyata ürünü gönderdiler ekstra parayi sorun çıkartan satıcidan aldılar.

Abi kabul etmeyin, hepsiburada ile iletişime geçin. Dizüstü bilgisayar almıştım, iptal edildi fiyat yüzünden hepsiburada destegi ile bir hafta boyunca konuştum, başka bir satıcıdan aynı fiyata ürünü gönderdiler ekstra parayi sorun çıkartan satıcidan aldılar.
Sorunu çıkaran kendileri 😃
Satıcıda hepsiburada.
Yazdım az önce bu kaçıncı iptal olan ürün diye siparişlerimde gelenden çok iptal olcak nerdeyse yazdım da otomatik cevap veriyorlar üzgünüz falan diye

Kaça kaç kupon veriyorlar ona göre uğraşacağım

Sorunu çıkaran kendileri 😃
Satıcıda hepsiburada.
Yazdım az önce bu kaçıncı iptal olan ürün diye siparişlerimde gelenden çok iptal olcak nerdeyse yazdım da otomatik cevap veriyorlar üzgünüz falan diye
Ne diyeyim hocam, ben olsam günde birkaç defa aradım. Hakları yok, yanlış fiyat girmiş olmaları müşteriyi alakadar etmez. Müşteri satın aldığı fiyata bir şekilde o ürünü göndermeleri gerekiyor, kendi hatalarından dolayı müşteriyi mağdur edemezler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,841
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri