Neler Yeni

Anker soundcore life q30 dışarıya çok ses veriyor

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Arkadaşlar 2k küsüre kulaklığı yeni aldım ama dışarıya çok fazla ses veriyor yani bu bütçede ki bir kulaklığın böyle ses vermesi hiç hoşuma gitmedi açıkçası ses kalitesi güzel kullanımı rahat konforlu ama dışarada otobüste yada kütüphanede sesi yarınında altına düşürmem gerekiyor çünkü inanılmaz ses veriyor dışarı , evdeyken full ses müzik falan dinliyorum okey ama kulaklığı çıkarıyorum evde başka insanlar olsa onlarda benle beraber dinlermiş yani bunun bir çözümü falan yokmu ya

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
O kadar yuksek seste neredeyse tum kulakliklar ses veriyor, ben toplum icinde yari seste kullaniyorum genelde ve yeterli oluyor ve disariya da oyle ses vermiyor, ha bana yetmiyor diyorsan ben bir cozum bilmiyorum malesef

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
note 3i var, %50-%60 arası yetiyor ve dışarı ses vermiyor, son seste mi kullanıyorsunuz sürekli ? Son seste bir çok kulaklık dışarı ses veriyor çünkü

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,783
İsim
Emir
Arkadaşlar 2k küsüre kulaklığı yeni aldım ama dışarıya çok fazla ses veriyor yani bu bütçede ki bir kulaklığın böyle ses vermesi hiç hoşuma gitmedi açıkçası ses kalitesi güzel kullanımı rahat konforlu ama dışarada otobüste yada kütüphanede sesi yarınında altına düşürmem gerekiyor çünkü inanılmaz ses veriyor dışarı , evdeyken full ses müzik falan dinliyorum okey ama kulaklığı çıkarıyorum evde başka insanlar olsa onlarda benle beraber dinlermiş yani bunun bir çözümü falan yokmu ya
anker q10 var sonses orjinal pedlerde hiç vermıyordu ,q30 nasıl dısarıya ses verebilir ki?pedler tam oturmamısolablr belki veya kafana tam oturmyor bence

serwintes

80+ Gold
anker q10 var sonses orjinal pedlerde hiç vermıyordu ,q30 nasıl dısarıya ses verebilir ki?pedler tam oturmamısolablr belki veya kafana tam oturmyor bence
uydurma bende de var q10 son ses aç cikqrt kulaklığı hoparlör oluyir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu normal bisi 10kya da alsan mantıklı düşün beynine çip sokmuyon alet sesi veriyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,783
İsim
Emir
uydurma bende de var q10 son ses aç cikqrt kulaklığı hoparlör oluyir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu normal bisi 10kya da alsan mantıklı düşün beynine çip sokmuyon alet sesi veriyor
güzel kardesım kulaklık kafandaysa dısarıya ses vermıyor diyorum klaklıgı cıkart diyorsn?

GirayHan

80+ Platinum
verir dostum pad izolasyonu iyi değil ankerlerin.

serwintes

80+ Gold
sallıyon kanka bu ürünü bende 2 yıldır kullanıyorum sesi fullwsigim zaman insanları rahatsız edecek düzeyde ses. eriyor disariya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,228
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom