🔥İndirim Anker Soundcore P40İ 2000 TL!

önerir misiniz? kullananlar ve bu markayı kullananlar varmı aranızda

1742160694445.png

6.7k yorum 4.3 yildiz almis iyi gibi

Bende kullanıyorum öneririm. Uzun zaman sonra bu fiyata düştü ve bu bütçede en iyi ihtimal olabilir xiaomi ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı Trendyol bu arada. Sorun çıkmaz. Yorum olmamasına aldırış etmeyin.

Bende kullanıyorum öneririm. Uzun zaman sonra bu fiyata düştü ve bu bütçede en iyi ihtimal olabilir xiaomi ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı Trendyol bu arada. Sorun çıkmaz. Yorum olmamasına aldırış etmeyin.
hocam bende iphone var uygun olurmu bide ayrıca amazon yorumlarında bazıları pc ile oyunlarda gecikme oluyor demiş öyle bişi varmı sizcede aynı zamanda pc içinde alıcam

Bu bütçede hangi kulaklıklar iyi bilmiyorum ama Rtings sitesinin incelemesine göre Treble ve Bass profilleri bayağı kötü. Ek olarak mikrofonu da kötü. Ben olsam almam. İnceleme aşağıdaki linkte,

Anker Q30'a kıyasla nasıldır bilen var mı ? Kulak içi almayı düşünüyorum ama kulak içinde dengi nedir bimiyorum.

Kulağımdan düşmese alcam ana silikonlularin hepsi düşüyor 😭
Kulak deliğine göre ucundaki silikonların 3 boyu var küçük orta büyük ona göre deneyip takman lazım kanka yoksa boşluk kalıyor tam oturmuyor

Onlarla da olmuyorsa hafızalı sünger şeklinde harici alabilirsin kulağının şekline göre tam oturuyor

Son düzenleme:
Kulak deliğine göre ucundaki silikonların 3 boyu var küçük orta büyük ona göre deneyip takman lazım kanka yoksa boşluk kalıyor tam oturmuyor

Onlarla da olmuyorsa hafızalı sünger şeklinde harici alabilirsin kulağının şekline göre tam oturuyor
Tune flex vardı bende geçen sene aldım bir kulaklik ezildi garantiye göndersem tamir yada değişim olur mu acaba tune flex daha iyi gibi bu kulaklığa göre. Kulaklık tost oldu resmen 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,439
Üyeler
174,152
Son üye
frisby233
Geri