Neler Yeni

Yardım Anker Soundcore Q10 Lite

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bütçe
350
Arkadaşlar merhaba,

Bu kulaklık müzik için biliyorum fakat örneğin Valorant oynanır mı? Ya da uygun fiyatlı kablosuz kulaklık önerebilir misiniz?

Gecikmesi düşük, oyun için.

En İyi Cevap
Kablolu da kullanılıyor mu acaba? Ses kasma sorunu olmazsa alayım hemen.

Microfon kaliteli mi?

Ufak bir özet geçer misiniz?
Hocam Kablolu da kullanılıyor fakat sanırım mikrofonunu aynı anda kullanamıyorsunuz. Ben ya mici yada kulaklığı aktif edebiliyorum. Fakat zaten içindeki mikrofon oyun için değil ufak telefon görüşmeleri için tasarlandığından çokta iyi denmez. 30-40 TL'ye harici alacağın bir mikrofon işini çok daha iyi görecektir.

Csgo - Supreme
Valo - Elmas 3 biri olarak kulaklığı ilk aldığımda biraz gecikme "hissedip" kablo ile kullanmaya başlamıştım 3-4 kullanımdan sonra bi ara kablomun takılı olmadığını (yani kabloyu takmayı unuttuğumu) ve gecikme de olmadığını anladım. Gecikme gerçekten 0'a yakın hiçbir sorun olmuyor...

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Ben teşekkür ederim. ❤️

Hocam şahsen Mediamarktta 5-10 dakika kadar Arctis 1 deneyimleme fırsatı buldum. Kafama taktığım an nedense rahatsızlık duydum. Kulaklık rahat değildi ve beni ilk andan itibaren tatmin etmedi. Kafa bandı ayarlarını açtım rahatsız etmesin diye fakat pekte işe yaramadı. 3-5-7 için bişey diyemem fakat deyimlerime oranla kesinlikle 1 alınmamalı bence hele ki 2. el üstüne 650TL gibi bir fiyattan bahsediyoruz. Zaten 700-750'ye temiz Cloud2' Void Elite'ler bulunurken A1 kesinlikle alınmaz.
Jackını telefonuma takıp şarkı da dinledim ve şunu söyleyebilirim ki Arctis1, Q10'un yanına bile yaklaşamaz.
Aklıma takıldı son bişey soracağım.

Mikrofon kalitesini beğenmezsem aux girişli mikrofon alıp buna taksam çalışır mı acaba?

Flamesa

80+ Silver

Mikrofon kalitesini beğenmezsem aux girişli mikrofon alıp buna taksam çalışır mı acaba?

Aynı modeli kullanmıyorum ama aynı çalışma mantığına sahip kulaklık bendede var. Bluetooth ile bağlanıp mikrofonu aux girişine taktığında kulaklık kablolu bağlantıya geçtiğini sandığı için bağlantı kopuyor. Belki Ankerde bu sorun yoktur bendeki kulaklıkta olmuyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.

Sanmıyorum hocam aynı şekilde ya mic yada kulaklık aktif olacaktır

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
@Dontaçhi

Şuan Hepsiburada süper fırsatlar indirimiyle 300₺, bir de babamın telefondan hesap açıp "ilk alışverişe 50₺ kupon" olayını yaptım.

250₺ çok ucuza aldım 😄

IMG_20210704_231517.jpg

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
@Dontaçhi

Şuan Hepsiburada süper fırsatlar indirimiyle 300₺, bir de babamın telefondan hesap açıp "ilk alışverişe 50₺ kupon" olayını yaptım.

250₺ çok ucuza aldım 😄

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Zaten normal fiyatı 300TL bende 300TL'den almıştım 50 TL kuponla neredeyse bedava gibi bir fiyata almışsın diyebilirim :love:
Bende siyahını kullanıyorum çok güzel duruyor kafada.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
@Dontaçhi Hocam ürün geldi, gayet kaliteli her şeyi, gecikme ve ses kalitesi muazzam ama ses seviyesi bana düşük geldi nasıl ayarlarım acaba?

Arkadaşın JBL 500BT kulaklığını taktığımda son ses açamıyordum. Bunda son ses açıyorum normal bir ses geliyor

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
@Dontaçhi Hocam ürün geldi, gayet kaliteli her şeyi, gecikme ve ses kalitesi muazzam ama ses seviyesi bana düşük geldi nasıl ayarlarım acaba?

Arkadaşın JBL 500BT kulaklığını taktığımda son ses açamıyordum. Bunda son ses açıyorum normal bir ses geliyor
1: Masaüstünden ses emojisine sağ tıklayıp ses ayarlarını aç de

1625600224658.png

2: Sol kısımdan Ses Denetim Masasına tıkla
1625600243775.png

3: Kulaklığa çift tıkla veya sağ tık > özellikler de
1625600273752.png

3: son olarak Enhancements'e gelip buradan ayarlama yapabilirsin.
Loudness Equalization'ı açtığımda seste baya bi boost oluyor. Ses seviyesi öncekiye göre daha da yüksek geliyor. (eğer %100'de denersen çok bişey fark etmiyor gibi geliyor ama sesi %50-60 seviyesine indirince aradaki fark anlaşılıyor.)
2. seçenekte bulunan Headphone Virtualization'ı açtığımda çok ufaktan artıyor fakat ses kalitesi bozuluyor. Bunu pek önermiyorum.
İlk seçenekteki Bass Boost zaten adı üstünde Bass veriyor üstüne BassUp açınca 😋
1625600302717.png

Ek olarak Hala ses seviyesi çok alçak geliyorsa VoiceMeeter gibi uygulamalar ile arttırabilirsin.

Top Bottom